Speltips

Match/event
Australien - Sverige
Datum
02/08 - 2021
Matchstart
13:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.83
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Australien – Sverige 2/8 – OS-semifinal

Fotboll OS Speltips
Joakim
Publicerad: 2 augusti, 2021

Det svenska damlandslaget har visat på otrolig klass hittills i OS och många förväntar att dom ska vinna semifinalen mot Australien i eftermiddag. Ett Australien som Sverige slog med 4-2 i gruppspelet. 

Sverige är guldfavoriter

Efter gruppspelet så har Sverige seglat upp som favoriter att ta hem OS-guldet. Krossen mot USA, kämparglöden mot Australien, lugnet mot Nya Zeeland och självförtroendet mot Japan har gjort att det inte är så konstigt. De matcherna som varit något tröga är matcherna mot Japan och Australien. Japan lyckades spela runt det svenska försvaret och ägde spelet efter att de kvitterat till 1-1. Sveriges kvalitet var dock för hög i omställningarna och vi lyckades straffa Japan på det viset. 

Mot Australien så hade Sverige och det tufft men precis som mot Japan så lyckades vi till slut mala ner Australienskorna. Det stora hotet ligger i Sam Kerr som öst in mål i turneringen och är högsta prioritet för våra svenska damer att stoppa. 

Målrikt mästerskap

Det har varit ett fantastiskt mästerskap att följa, med öppna målrika matcher med högt underhållningsvärde. Vi tror att detta kommer att fortsätta även i semifinalerna. Det är offensiva lag som dragit det längsta strået hittills och därför blir vårt speltips idag över 2.5 mål i matchen till oddset 1.83. Vi kommer även att spela på över 3.5 och över 4.5 mål i matchen för mindre summor. HEJA SVERIGE!

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x