Speltips

Match/event
Bad News Bears vs Mousesports
Datum
06/07 - 2021
Matchstart
12:00
Spelbolag
Spel
Mousesports -5.5 i karthandikapp
Odds
1.82
Rygga Spelet
Speltips esport

Bad News Bears vs Mousesports

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 5 juli, 2021

LAN är tillbaka när det gäller CS:GO scenen och det är inte vilken turnering som helst. IEM Cologne är en utav de största turneringarna varje år och kvalet börjar redan imorgon, Tisdag. Åtta lag av de sexton som är med i kvalet går direkt vidare till den ”riktiga” turneringen och det står mer eller mindre mellan 10 lag. En utav de största favoriterna i kvalet är mousesports som är rankade #7 i världen och 2:a i kvalet!

Bad news bears första EU match på länge!

De har endast mött amerikanska och brasilianska lag under en väldigt lång tid. Denna gång har de lyckats tagit sig till kvalet till en utav årets största turneringar och den första som spelas på LAN där tier 1 lag är med! Oddsen är inte med dem att ta sig vidare, speciellt inte när de fick mousesports initialt. Deras senaste möte var emot Godsent i finalen av Cash Cup, ett lag som de mött fyra gånger under sina senaste tio möten.

På sitt eget kartval hade de inte en chans överhuvudtaget och förlorade första halvan med 11-4 och hade ingen chans att ta sig tillbaka i andra halvan när de tappade fem av sex rundor. Andra kartan, Ancient, var dock desto jämnare och Bad News Bears fick en hel del rundor. Ifall de inte fått en så dålig start i början av andra halvan, där de tappade sex raka rundor, hade de troligtvis vunnit kartan. Efter att de förlorat dessa låg de under med 13-8 och lyckades ta det tillbaka till 14-14. Dock tog Godsent de två sista rundorna och vann mötet efter två kartor och därmed turneringen.

Mousesports starka uppåtsving!

Deras senaste turnering, förutom Gamers without borders, var Flashpoint 3 som var den första RMR turneringen för EU. De tog sig igenom kvalet efter en förlust med två raka vinster och när de väl var i huvudturneringen dominerade de fullständigt. Fem matcher och de fyra första vann de med 2-0. I finalen var de tvungna att spela den tredje kartan men tog fortfarande segern! Under deras första möten slog de bl.a. Astralis i en väldigt tight match där den första kartan gick till Overtime. Efter det, i semi-finalen, mötte de G2. Även detta möte var relativt jämnt med Mousesports vann 16-10 och 16-13.

I finalen fick de möta NiP som skulle visa sig vara tuffare än de tidigare lagen. NiP hade, på sitt eget kartval, en väldigt bra T-sida som de vann med 10-5. Efter dem rundorna lyckades de grinda ut de sista sex som de behövde i andra halvan och vann kartan med 16-13. Den andra och tredje kartan blev desto tuffare för dem och Mousesports dominerade totalt. 16-6 på andra kartan och 16-9 på andra kartan där NiP aldrig riktigt hade en chans att vinna då Mouse ständigt hade en stabil ledning!

Dagens speltips

Trots att Bad News Bears gjort det tight och vunnit många av sina senaste möten, har det varit emot lag som spelar i NA och inte är i närheten av tier 1. Det bästa laget som de mött på länge är just Godsent som inte har mycket att skryta med. De har spelare som har åstadkommit saker tidigare men har inte fått det att klicka med denna femma. Mousesports däremot gick flawless igenom Flashpoint och tappade endast en av elva kartor. De brukar ofta städa bort de ”enklare” mötena med trygghet och det förväntar jag mig även denna gång!

Därför väljer jag att spela på Mousesports -5.5 i karthandikapp till oddset 1.82 hos William Hill (2.5units)

Lycka till med era spel!

/David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x