Speltips

Match/event
Barcelona - Atletico Madrid
Datum
08/05 - 2021
Matchstart
16:15
Spelbolag
Spel
Barcelona
Odds
1.85
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Barcelona – Atletico Madrid 8/5

Fotboll La Liga Speltips
Joakim
Publicerad: 5 maj, 2021

Vilken slutstrid vi har att se fram emot i La Liga. Fyra lag inom sex poäng i toppen och fyra omgångar återstår på schemat. Atletico Madrid innehar stafettpinnen, två poäng före de båda giganterna Real Madrid och Barcelona, med Sevilla något släpande. På lördagen möts ettan och trean, Atleti mot Barca, på Camp Nou och matchen kan mycket väl bli den som avgör vart ligatiteln hamnar. Jag har inte imponerats av Atletico Madrid under andra halvan av säsongen och tycker Barcelona, på hemmaplan, har god chans att vinna över huvudstadslaget. Mitt spel blir således Barcelona att vinna matchen till runt 1.85-1.88.

Barcelona formstarkast under våren

Barcelona hade en något trevande inledning på säsongen där laget överraskande tappade poäng i flera matcher. Men som alla vet så är det under våren man ska vara som bäst och toppa formen, något som Barcelona och inte minst Lionel Messi bevisat. Sett till de 15 senaste matcherna så är det Barcelona som leder tabellen, medans Atletico Madrid plockat hela 11 poäng mindre. Ytterligare bevis på Barcas uppryckning under våren är Messi och hans 17 mål på 15 ligamatcher. Messi har i de senaste matcherna varit fullständigt briljant och är nu en stor anledning till att Barca kan ses som favoriter till titeln.

Hemma på Camp Nou har Barcelona plockat 37 poäng på 17 matcher. Inget extraordinärt facit med Barcelonas mått mätt men det ska sägas att flertalet av poängtappen kom under första halvan av säsongen. Sedan uttåget ur Champions League har laget kunnat fokusera på ligaspelet vilket resultaten också visat då man presterat klart bättre under våren.

Vinner Barca matchen på lördag så går man om Atletico Madrid i tabellen. Återstår att möta gör då Levante, Celta Vigo och Eibar, tre lag man absolut ska vinna över. Matchen mot Atletico Madrid kommer tas an som om det vore en final och jag tror man har tillräckligt med kvalitet, *Messi, för att fälla ett gästande Atletico.

Skador och avstängningar

Barcelona: Coutinho, Fati

Atletico Madrid: Renan Lodi

Speltips

Mitt spel på matchen blir Barcelona att vinna till runt 1.85–1.88. Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x