Speltips

Match/event
Barcelona - Inter
Datum
12/10 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
1X, Barca flest hörnor & U4.5 mål i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Barcelona – Inter 12/10

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 12 oktober, 2022

Omgång fyra av Champions League består av exakt samma matcher som vi hade förra veckan vilket innebär att Inter och Barcelona ska återigen göra upp om viktiga poäng i dödens grupp. Det var Inter som drog det längsta strået förra veckan efter att man vann med 1-0 hemma på Giuseppe Meazza stadion. Nu är det hemmaplan för Barca och pressen ligger även på dom, tre viktiga poäng i potten!

Dålig insats senast

Barca kom till den förra matchen i god form då man endast hade förlorat en match så långt in på säsongen vilket var mot Bayern München i den andra omgången i Champions League. Och med tanke på att Inter kom till matchen med en förlust i bagaget så trodde jag iallafall att Barca skulle åka hem med minst en poäng. Men så blev inte fallet efter att Barca stod för en riktigt dålig insats, efter att Inter tog ledning så såg Barca helt avslagna ut.

Inter stod inte heller för någon super insats utan det var mer att Barca verkligen inte var bra. Barca hade sju skott under hela matchen vilket nog är minst antal skott man haft i en match denna säsong. Efter den förlusten har man verkligen satt sig själva i press för nu är denna match ännu viktigare för deras del.

Goda förutsättningar för Inter

Inter gjorde precis det man behövde göra förra veckan, man tog ledning och sen så stängde man matchen med disciplinerat försvarsspel och kontringar. Denna gång kommer det dock vara lite annorlunda tror jag, Barca vet nu att dom måste vinna och kommer garanterat att komma med en annan inställning till matchen. Om Inter inte tar ledning i denna match så kommer dom att få det riktigt jobbigt.

Men det positiva för Inter är att pressen är på Barca och ju längre matchen kommer att gå utan att Barca får utdelning, ju bättre kommer det att vara för Inter. Man kommer att få några enstaka chanser, främst genom kontringar och då gäller det att försöka ta vara på dom. 

Speltipset

Extremt viktig match väntar för Barcelona när dom tar sig an ett Inter som man förlorade mot för bara en vecka sedan. Nu har man hemmaborg och man brukar kunna bryta ner sina motståndare på hemmaplanen. Speltipset blir 1X, Barca flest hörnor och under 4.5 mål till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x