Speltips

Match/event
Barcelona - Rayo Vallecano
Datum
13/08 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Barca Ö14.5 skott
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Barcelona – Rayo Vallecano 13/8

Fotboll La Liga Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 12 augusti, 2022

La Liga drar igång denna helg och vi bjuds på en kvällsmatch mellan Barca och Rayo Vallecano. Barca som varit ett av de mest upptagna lag när det kommer till transferfönstret och varje dag är det något nytt som händer i klubben. Oklart vilka spelare som kommer att finnas med i Barcas trupp ännu men oavsett så är man stora favoriter i denna öppningsmatch!

Robert Lewandowski

Den rubriken säger väl sig självt och denna man kommer att vara i centrum efter och innan varje man Barca kommer att spela denna säsong. Och så är det när man varit en av, om inte den bästa, forwarden i världen senaste två-tre säsongerna i rad. Det han gjort i Bayern på sistone har verkligen satt han bland de absolut bästa fotbollsspelarna i världen. Så att han kommer att ha höga förväntningar på sig är inte konstigt och det är nog något han själv vet om. 

Men faktum är att chansen är stor att han inte öser in 30 kassar i La Liga denna säsong, inte för att han helt plötsligt blivit sämre. Utan för att det är en helt ny liga han ska spela i, ett helt nytt lag, som dessutom hade det ganska tufft för att vara dom förra säsongen. Och även att större delen av laget innehåller nya spelare eller spelare som kanske inte spelat så mycket med varandra på sistone. Så det ska bli minst sagt intressant att se detta Barcelona denna säsong, och såklart att få se hur Lewandowski kommer att prestera på denna nya utmaning han tagit sig an.

Ute efter revansch mot Vallecano

Barca hade det som sagt ganska tufft förra säsongen. I ligaspelet så var det inte förrän Xavi tog över som man började klättra upp i tabellen och man slutade ändå tvåa tillslut efter att ha varit i mitten av tabellen i början. Och ett lag som verkligen gjorde det jobbigt för Barca förra säsongen var just helgens motståndare, Rayo Vallecano. Vallecano som var nykomlingar förra året slog Barca båda mötena förra säsongen, och båda med 1-0 dessutom. Inte minst med att man tog 6 av 6 poäng mot La Ligas näst bästa lag, så höll man dessutom nollan båda gångerna. Minst sagt imponerande.

Så denna match kanske betyder lite extra för Barca som garanterat kommer att vara ute efter revansch. En hel del har dessutom hänt med Barca sedan dessa möttes sist i april och att Barca går mållösa på lördag är högst osannolikt. Men självklart är det lite extra intressant att se hur Barca kommer att hantera denna öppningsmatch efter att ha gått poänglöst mot Vallecano förra säsongen.

Speltipset

Öppningsmatch för Barcas del och det är Rayo Vallecano som står på schemat som man förlorade mot i båda mötena förra säsongen. Mycket oklart ännu vilket spelare som kommer att vara tillgängliga för Barca imorgon men en sak är säker och det är att Barca oavsett är stora favoriter att vinna denna match. Speltipset blir att Barca får över 14.5 skott i matchen till 1,72 hos Unibet.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x