Speltips

Match/event
Bautista Agut - Isner
Datum
05/05 - 2021
Matchstart
14:50
Spelbolag
Spel
Över 24.5 games
Odds
1.87
Rygga Spelet
Speltips tennis

Bautista Agut – Isner

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 5 maj, 2021

Hallå där! Det är massvis med tennis nu vilket är fantastiskt roligt. Dagen till ära smäller jag ut två speltips, första var att Diego Schartzman plockar ner Aslan Karatsev och andra kommer här. Andra rundan mellan två spelare som spelar ett väldigt olikt spel. Spanjoren Bautista missar inget i onödan medan Isner smäller på, häng med nedan!

Ligger precis utanför topp 10!

Roberto Bautista Agut är född och uppväxt i Spanien och bor fortfarande kvar. Bati som han kallas är enormt omtyckt på touren, framförallt av sina egna landsmän. Han ligger för tillfället på elfte plats på rankingen, har varit uppe som världsnia som bäst. Bati har spelat väldigt mycket matcher under 2021 och ser fin ut för tillfället. Bautista har egentligen inga svagheter på banan, rör sig fint, har fina grundslag, servar bra och har ett bra humör. Bautista har dock problem när han möter servespecialister då hans returer har en tendens till att bli korta.

Bautista vann första rundan efter en stenhård drabbning mot Cecchinato, 6-2, 6-7, 7-5 och över två timmars spel. Bautista vann nästan 70% när han slog in förstaserven vilket är en riktigt bra siffra. Torskade mot Sinner i Barcelona förra veckan i runda två och torskade mot Rublev i Rom i runda tre veckan innan det. Bati har dock gruset i Madrid som favoritunderlag och går in i denna fight som ganska stor favorit.

Servade igenom första rundan!

Skrev av mig lite angående John Isner för ett par dagar sedan, och ingenting har hänt sedan dess. Den över 2 meter långe amerikanen var hur stabil som helst i egen serve i måndags och vann i två raka. Isner såg ut att trivas med underlaget, han slog hela 28 serveess oh vann 85% när förstaserven satt, finns ingen spelare i världen som kan bryta Isner när han spelar så. Isner var även väldigt bra i spelet, hade många vinnare från forehandsidan och spelade stabilt hela matchen mot en ganska bra Kecmanovic. Det var Isners åttonde match 2021, och den första på grus i år.

Nej, Isner ser livsfarlig ut, framförallt när banan i Madrid är snabb. Isner mötte Bautista i Miami tidigare i år och då lyckades spanjoren vinna med 7-6 i avgörande set. Isner gick tidigare ut i veckan och klagade lite på ATP, att det var konstigt att spelarnas prispengar sänktes med 60-80% medan dom anställda på ATP har kvar sina höga löner och fina bonusar. Det såg ut att vara en tändvätska för amerikanen och servar han som han gjorde i runda ett kan han mycket väl ta sig till en runda tre mot Rublev.

Dagens speltips

1.40 betalar Unibet på Bautista, LÅGT säger jag. Istället siktar jag in mig på överspelet som ligger på över 24.5 games till ett riktigt fint odds. Räcker med två tiebreak så är saken biff. Varför spelar jag? Jo, dessa herrar har mötts fem gånger i sin karriär och alla fem har gått över linan. Servar Isner som han gjorde i runda ett kommer det minst bli två tiebreak, finns inte en chans att lilla Bautista kan hänga med i dom servarna. Mycket fint odds, lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x