Speltips

Match/event
FC Bayern München - Villarreal
Datum
12/04 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Villarreal vinner när man börjar med 3-0 & U4.5 mål i matchen
Odds
1,65
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Bayern München – Villarreal 12/4

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 11 april, 2022

Bayern München åkte på en oväntat förlust i det första mötet mot Villarreal som fortsätter att imponera. Villarreal vann med 1-0 i Spanien och nu ska man försöka avsluta jobbet och ta sig vidare till en semifinal, men det är ingen lätt uppgift man har framför sig trots en ledning med uddamålet. Intressant andra omgång!

Kommer bli en helt annan match på Allianz

Bayern förväntade sig nog inte att komma till detta möte med underläge men så blev det. Villarreal gjorde en bra insats och förtjänade verkligen vinsten, Bayern kom till lägen men kunde inte trycka bollen i nät och kommer därför behöva göra minst ett mål för att kunna ta sig vidare. Men hemma på Allianz Arena så är det garanti på att Bayern gör mål. I åttondelsfinalen mot Salzburg gjorde man sju mål på hemmaplan efter att man bara gjorde ett på bortaplan. 

Så jag tror verkligen att Bayern kommer komma med en helt annan inställning till detta möte och att dom inte är så oroliga över ett 1-0 underläge. Dock så visade Villarreal i sin åttondel mot Juventus att man är starka på bortaplan och kan försvara en ledning. Dock är det ganska stor skillnad på Bayern och Juventus och Villarreal bör förvänta sig ett helt annat tryck imorgon från Bayerns sida.

Helt öppet inför denna match

För Bayern München är som sagt ett 1-0 underläge inte så mycket med tanke på den kvalité man besitter och vad man åstadkommit i Champions League denna säsong. Man har dessutom en av, om inte världens bästa, anfallare i form av Lewandowski som är målsugen match in match ut. Jag skulle säga att denna kvartsfinal är helt öppen inför denna omgång och båda lagen har bra chanser att ta sig vidare till en eventuell semifinal.

För Villarreals del så kommer man nog inte få ha mycket boll men kontringslägen kommer att uppstå den saken är nästan säker. Med tanke på att Bayern kommer att måsta jaga mål så kommer det att vara öppet i deras försvarsspel. För Villarreals del så kommer det att handla om att inte släppa in mål tidigt i matchen för då kommer det vara Bayern som kommer ha självförtroendet och momentumet.

Speltipset

Intressant match och allt kommer att avgöras här, svårt att se att denna slutar 0-0. Jag väljer även här att kombinera ihop ett spel. Speltipset blir att Villarreal vinner när man börjar med 3-0 och att det blir under 4,5 mål i matchen till oddset 1,65 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x