Speltips

Match/event
Belgien - Ryssland
Datum
12/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Ryssland över 11.5 fouls
Odds
2.00
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Belgien – Ryssland 12/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 7 juni, 2021

Dag två av mästerskapet och vi bjuds på tre intressanta matcher. Den match som vi väljer att fokusera på här är den som utspelar sig i St. Petersburg mellan Belgien och Ryssland. Belgien ses som en av de stora favoriterna till att vinna turneringen och en vinst i öppningsmatchen skulle verkligen ge dem den start de önskar. För motståndet står ett Ryssland som kommer vara uppbackade av dryga 30 000 supportrar, vilka kommer kräva en hundraprocentig insats från sitt landslag. Jag tror ryssarna kommer ut med ett uppskruvat självförtroende och en mentalitet som blir svår att knäcka för belgarna.

Grymt spelvärde

Ryssland att dra på sig över 11.5 fouls under matchen är spelet jag väljer att spela då jag tror Belgien kommer bli bollförande medans ryssarna kommer slita för varenda meter ute på planen inför mestadels ryska fans. Spelet finns till 2.00 gånger insats hos Expekt.

Grupp B består av Belgien, Ryssland, Danmark och Finland. Belgien och Danmark ses som de hetaste kandidaterna till att gå vidare från gruppen. Belgiens öppningsmatch mot Ryssland på lördag kommer bli viktig i kampen om förstaplatsen. Med Lukaku, Tielemans, Carrasco, De Bruyne och ytterligare ett antal världsstjärnor råder det inga tvivel kring att Belgien ska vara favoriter mot majoriteten av lagen i sommarens EM.

Risk för ett övertaggat Ryssland på hemmaplan

Att spela Belgien rak vinst till runt 1.70 känns lite väl lågt då ryssarna trots allt har fördelen av hemmaplan samt att är det något man lärt sig från tidigare mästerskap är det att matcherna brukar bli jämnare än vad laguppställningarna skvallrar om. Därför tror jag istället på att spela Ryssland över 11.5 fouls då jag har svårt att se hur man inte ska kunna lösa en så låg lina när man kliver ut inför hemmapubliken, uppumpade och adrenalinfyllda i en EM-premiär mot självaste Belgien.

På pappret kan inte detta ryska lag mäta sig med Belgien men om man lyckas få det belgiska laget ur balans med ett fysiskt spel så finns en chans till poäng. Ryssland har dragit på sig fler än 11.5 fouls i fyra av deras fem senaste tävlingsmatcher.

Belgiens senaste 5 tävlingsmatcher (Frisparkar)

Belgien – Belarus 8–10
Tjeckien – Belgien 16–18
Belgien – Wales 2–14
Belgien – Danmark 9–14
Belgien – England 11–14

Rysslands senaste 5 tävlingsmatcher (Frisparkar)

Slovakien – Ryssland 13–11
Ryssland – Slovenien 11–18
Malta – Ryssland 11–10
Serbien – Ryssland 15–9
Turkiet – Ryssland 14–13

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x