Speltips

Match/event
Benoit Paire - Federico Coria
Datum
19/04 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Paire
Odds
1.71
Rygga Spelet
Speltips tennis

Benoit Paire – Federico Gaio 19/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 19 april, 2021

Hallå där! Ny vecka och nya tävlingar, vi lämnar Monte Carlo bakom oss. Det är tävlingar i Belgrad och Barcelona denna vecka för ATP spelarna. Jag har hittat ett fint odds i Barcelonas ATP tävling, första rundan mellan Paire och Gaio. Häng med nedan för analys och speltips.

Startat året bedrövligt

Benoit Paire har varit som bäst på en 18e plats i världen. För tillfället ligger han på 35e plats. Han har startat 2021 på ett riktigt dåligt sett, 1-9 i matchstatistik och den ända segern kom mot Nicolas Jarry i Argentina. Paire är dock en spelare som har en enormt hög högsta nivå men kan också rasa ihop under matcherna. Han har en riktigt fin backhandsida och en helt okej forehandsida. Serven är det bra tryck i, men kan också bjuda på en del dubbelfel. Spelade helt okej stundtals i Monte Carlo men fick ge sig mot Thompson. Behöver ha lite segrar i benen nu, delvis för självförtroendet och delvis för att få bra lottningar framöver, fått ganska fin lottning här i Spanien, utnyttjar han den?

Utanför topp 100

Benoit Paire motståndare i eftermiddag stavas Federico Gaio. Född och uppväxt i Italien, ligger för närvarande på 138e plats på världsrankingen. Har en ganska svag form när han kliver in här, håller som oftast till på Challenger touren där han förra veckan torskade redan i andra rundan i Belgrad. Gaio har aldrig varit topp 100, delvis för att hans spel är lite för ”klent”. Gaio är endast 178 cm lång och får inte det där klippet i varken serve eller grundslagen. Han har dock en riktigt fin touch och kan lägga otroligt fina stoppbollar och har en vass volley. Det ska mycket till att Gaio hänger med Paires tunga grundspel här, italienaren möter sällan dessa herrar och har haft problem när han gjort det.

Dagens speltips

Paire kan mycket väl ge bort matcher, dock ska det mycket till att han gör det mot en kille som ligger utanför topp 100. Gaio är absolut ingen dålig spelare, men lite för svag för dessa sammanhang. När Unibet ger 1.71 på fransmannen hugger jag direkt. Paire är lätt topp 20 när han spelar som bäst och när han spelar som sämst, är han i kaliber med Gaio. Nu kör vi! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x