Speltips

Match/event
Björklöven - MODO - 13/4
Datum
13/04 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Björklöven ML
Odds
1,64
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

Björklöven – MODO – 13/4

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 13 april, 2022

HV71 stormar mot den allsvenska finalen då man har 3-0 i matcher mot Karlskoga. I den andra semifinalen är det desto jämnare. Björklöven lyckades nämligen besegra MODO efter förlängning senast och kvitterade matchserien till 1-1 inför sina dubbla hemmamatcher.

Lång matchserie väntar

MODO tog en övertygande 4-1-vinst i Game 1 efter bland annat två poäng (1+1) från Oskar Pettersson. Dock var gästerna kanske det bättre laget rent spelmässigt. Den efterföljande semifinalen blev målmässigt desto tajtare och slutade 1-1 efter ordinarie speltid. Väl i förlängningen vann Björklöven då Sebastian Selin sköt 2-1 i början av den femte (!) perioden.

De kommande två semifinalerna kommer att spelas i Umeå, vilket betyder att Björklöven tagit över hemmaplansfördelen. Vinner man bara sina hemmamatcher är ”Löven” i final. Det är dock lång väg dit. MODO kommer självklart göra allt för att vända tillbaka serien till sin egen fördel. Allt som krävs är att vinna en av de kommande två bortamatcherna.

Tajt match stundar

Känslan säger att det blir en ny tajt match i afton. Björklöven agerar hemmalag och förväntas hålla i taktpinnen från start. ”Löven” är trygga i Winpos Arena. Inför kvällens semifinalmatch står laget noterade för åtta vinster på de tio senaste hemmafajterna. Det är såklart starka papper.

MODO är inget dåligt bortalag, men är betydligt bättre på hemmais. Vidare har man haft det oerhört tufft på resande skridsko mot Björklöven under säsongen. Faktum är att man förlorade de båda grundseriematcherna med hela 1-8 och 3-7. Alltså 15 (!) insläppta mål på två matcher. Det är skrämmande siffror.

Kvällens speltips

Björklöven ML – finns bland annat till 1,64 hos Expekt.

Hemmaplan väger tungt i kvällens tredje semifinal lagen emellan. Det lär bli en jämn fajt, men ”Löven” drar det längsta strået. Det är känslan.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x