Speltips

Match/event
Björklöven - MoDo - 19/4
Datum
19/04 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
BLG2M
Odds
1,68
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

Björklöven – MoDo – 19/4

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 19 april, 2022

Semifinalserien mellan Björklöven – MoDo fortsätter vara dramatisk. I Game 5 stod MoDo till slut som segrare efter att man vunnit med 2-1. Det var för övrigt fjärde raka uddamålsvinsten i matchserien, fördelat på två vardera.

Matchboll

MoDo har skaffat sig ett finfint utgångsläge inför kvällens Game 6. Man leder nämligen matchserien med 3-2 och kan därmed bli klar för final under tisdagskvällen. Men då krävs det ytterligare en bortavinst i Umeå. Det är allt annat än lätt, även om man löste det senast.

Den första semifinalen slutade med en målmässigt klar 4-1-vinst för MoDo. Därefter har samtliga matcher slutat med uddamålet. MoDo har vunnit en hemmamatch med 2-1 och en bortafajt med 3-2. Björklöven har gjort detsamma. Alltså segrat med 2-1 respektive 3-2.

Allra senast gjorde MoDo en fin insats. Inte minst målvakten, Tex Williamsson. Man tog ledningen tidigt i den första perioden och spädde sedan på den under mellanakten. I slutet av samma period reducerade Björklöven genom ett fantastiskt skott av backen Daniel Rahimi. Närmare än så kom alltså inte ”Löven”, utan fick till slut se sig besegrade.

Dags för målfest

De tidigare fem matcherna har innehållit maximalt fem mål, där två endast haft tre fullträffar. Målkalasen har således uteblivit, vilket är lite ovant när dessa båda lag gör upp. Grundseriens fyra möten slutade nämligen 7-1, 7-3, 8-1 och 5-2. Nu är dock slutspel något helt annat.

Känslan är ändå att vi får en betydligt mer målrik fajt i Game 6. Björklöven måste spela desperat och desperation brukar ofta mynna ut i mycket mål. Såväl i egen bur som i motståndarkassen. Jag har fastnat vid spelet BLG2M till 1,68. Ganska högt odds, för denna spelform.

Björklöven har löst Ö2,0 mål i 15 (!) raka hemmamatcher. MoDo å sin tur har grejat minst två mål i sju raka fajter på resande skridsko. Att vi får en match med slutresultat i form av 3/4-2 känns inte alls orimligt. Inte heller 3-3. Ja, ni fattar galoppen.

Kvällens speltips

BLG2M – finns bland annat till 1,68 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x