Speltips

Match/event
IF Björklöven - Mora IK
Datum
22/03 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Björklöven FT
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Björklöven – Mora 22/3

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 22 mars, 2021

Äntligen är det dags för HockeyAllsvenskans kvartsfinaler att dra igång. Först ut är mötet mellan Björklöven – Mora och Timrå – AIK, där jag riktar blickarna mot den förstnämnda matchen.

Given favorit

Björklöven startade säsongen otroligt bra, men kom sedan in i en ”formsvacka” och dalade ett par placeringar i tabellen. Till slut hamnade Umeå-laget på en tredjeplats med 93 inspelade poäng. ”Löven” kom en poäng före fyran Södertälje och tre poäng efter tvåan Karlskoga.

”Löven” avslutade grundserien på bästa tänkbara vis då man vann de tre sista matcherna och smällde in hela 14 mål framåt. Vidare släppte man endast in två puckar bakåt.

Tabelltrean har på pappret ett fint lag och kan mycket väl ta klivet upp till SHL.

Övertygande säsong

Mora har gjort en mycket fin säsong och hamnade till slut på en sjätteplats i tabellen med 85 poäng på kontot. Man kom sex poäng före sjuan Västerås och fick samma poäng som femman Västervik, som dock hade bättre målskillnad.

Dalalaget hade en tyngre avslutning på säsongen då man ”bara” vann sju av sina 16 sista matcher. Lägg därtill att man föll i de två sista grundserieomgångarna.

Kommer Mora kunna bjuda upp till dans mot Björklöven, tro?

Speltips

Jag väljer att testa Björklöven FT till 1,76 (3u) gånger pengarna.

Björklöven har en bättre trupp och form samt hemmaplan. ”Löven” har växlat upp på slutet med tre raka vinster och en målskillnad på 14-2 medan Mora föll i sina två sista grundseriematcher. Björklöven och Mora möttes just i den sista omgången, där Umeå-laget vann med 3-1 på bortais.

Känslan är att Björklöven gått och ”väntat” på slutspelet under en längre period och kommer växla upp ytterligare. Serien spelas i bäst av 5 och det är av stor vikt att knipa Game 1, i synnerhet som hemmalag. Den chansen missar inte ”Löven”.

Lycka till!

/ Timmy

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x