Speltips

Match/event
Bolelli/Fognini - Melo/Dodig
Datum
28/03 - 2022
Matchstart
18:20
Spelbolag
Spel
Dodig/Melo
Odds
2.05
Rygga Spelet
Speltips tennis

Bolelli/Fognini – Melo/Dodig 28/3

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 28 mars, 2022

Då är man tillbaka med speltips igen, det var ett tag sedan. Det är fullfart i Miami, många fina matcher har spelats och det bjuds på mycket fint väder också. Under kvällen kommer det att spelas en dubbel mellan Bolelli/Fognini som möter Melo/Dodig, två duktiga dubbelpar. Det vankas bli cirka 27 grader, så räkna med perfekta förhållanden. Har hittat ett mycket bra spel i matchen, häng med nedan!

Skickliga dubbelspelare

Simone Bolelli och Fabio Fognini är båda födda i Italien och har haft en mycket framgångsrik karriär. Det är i framförallt singel dessa lirare har gjort sig ett namn men det finns även mycket kvalite i dubbelspelet. Bolelli har bara spelat på dubbeltouren under året medan Fognini spelar både singel och dubbel. Herrarna gick till kvartsfinal i Australian Open, följde upp det med att vinna titeln på grus i Brasilien. Paret torskade första rundan förra veckan i Indians Wells mot Koolhof/Skupski. Här i Miami gick man enkelt vidare från första rundan då man städade av Peers/Polasek på ett mycket enkelt sätt.

Bolelli har en mycket fin teknik och har sin forehand som sitt främsta vapen, har även en mycket vass serve och att gediget volleyspel. Fognini är en humörspelare, och när han visar sitt bästa jag är han en mycket bra tennisspelare med en av tourens bästa backhand. Fognini spelade under gårdagen mot Nick Kyrgios i singelturnerningen och såg ut att vara skadad, tog även ett skadebreak efter första set. Fognini lämnade även WO i andra rundan i Indians Wells, frågan är hur Fognini mår i kropp och knopp?

Dubbelspecialister

Melo och Dodig är två herrar som enbart spelar dubbel. Detta dubbelpar har länge varit i toppen och vunnit massor av titlar. Melo/Dodig är också otroligt samspelta då man lirat ihop väldigt länge. Har varit ganska svaga under året och har en matchstatistik på 6-6. Paret gjorde en magisk första runda och plockade ner duktiga paret Gille/Vliegen hur enkelt som helst med 6-4 6-1. Paret har sex stycken dubbeltitlar tillsammans, men den senaste kom 2016, så det är ett tag sedan. Det finns dock mycket kvalite hos de nästan 40 år fyllda killarna.

Melo är över 2 meter lång och har en mycket fin räckvidd. Brasilianaren har en mycket fin serve, som också är han största vapen. Dodig är något mindre men har fortfarande en mycket fin serve och en väldigt bra forehand. Framförallt är detta par väldigt bra på att vinna nätet, det blir inte många bolldueller från baslinjen när Dodig/Melo är i farten. Paret servade otroligt bra i första rundan och vann över 75% när första serven satt, vilket är en bra siffra.

Dagens speltips

En väldigt jämn match på förhand där Bolelli/Fognini är favoriter enligt spelbolagen. Enligt mig är Melo/Dodig det bättre paret och när Fognini är halvskadad kastar jag in polletterna på Dodig/Melo. Visst, italienarna vann förra mötet, men det var med helt andra förutsättningar. Melo/Dodig vet att Fognini är sliten och kommer slå allt på honom, vilket kan resultera i att Fognini tappar huvudet, vilket har hänt förr. När Expekt pröjsar över två gånger smöret på Melo/Dodig hugger jag direkt, lycka till!

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x