Speltips

Match/event
Boston - Carolina - 7/5
Datum
07/05 - 2022
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips NHL

Boston – Carolina – 7/5

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 6 maj, 2022

NHL-slutspelet rullar vidare med fyra nya matcher natten mot lördagen. Bland annat gästar Carolina hemmalaget Boston i en oerhört viktig match lagen emellan. Hurricanes leder nämligen matchserien med 2-0, vilket betyder att Bruins mer eller mindre är piskat att vinna.

Öppnat bra – avslutat sämre

Boston inledde de två första åttondelsfinalerna bra i Carolina, men fick inte utdelning. I stället kunde Hurricanes öppna målskyttet i såväl Game 1 som Game 2. Därefter har ”Canes” kontrollerat matcherna och vunnit tämligen enkelt med siffrorna 5-1 och 5-2.

Nu väntar dubbla fajter i TD Garden, där Boston normalt sett är starka. Det blir således något helt annat och Carolina kommer få svettas rejält, för att ha chans att segra. Bruins avslutade grundserien med att vinna fyra raka hemmamatcher, alla efter ordinarie speltid. Under segersviten besegrades Buffalo, Florida, NY Rangers och Pittsburgh. Vidare släppte man endast in fyra (!) mål på matcherna, vilket är en oerhört bra siffra.

Tredjemålvakten i buren?

Carolina har sedan tidigare sin suveräna förstekeeper, Frederik Andersen, borta på grund av skada. I danskens frånvaro har finländaren, Antti Raanta, fått chansen och gjort det med bravur. Senast fick dock 32-åringen även lämna på grund av skada och är nu osäker till spel inför nattens viktiga Game 3. Det skulle kunna innebära att unge Pyotr Kochetkov får vakta kassen. 22-åringen har endast spelat fyra NHL-matcher i karriären.

Med tanke på förutsättningarna känns det som att vi mycket väl kan få se en målrik tillställning. Dels för att gästerna eventuellt tvingas sätta en orutinerad pjäs i buren, men också på grund av Bostons prekära läge. Hemmalaget ”måste” vinna, för det finns inte på kartan att Carolina skulle tappa 0-3 i matcher. Jag förväntar mig en desperation från start av Boston. Det bör resultera i mycket mål framåt, men kan även öppna upp bakåt. Ö5,5 mål finns bland annat till 1,85 hos Expekt och får anses vara ett fint spel.

Linan har gått in i sex raka Boston-matcher och i fem raka Carolina-fajter. Sett till inbördes möten har fyra raka slutat med 6+ mål i form av slutresultaten 2-5, 1-5, 0-6 och 1-7. I natt håller vi tummarna för en ny målfest.

Nattens speltips

Ö5,5 mål – finns bland annat till 1,85 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x