Speltips

Match/event
Boston - Philadelphia - 16/1
Datum
16/01 - 2023
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Philadelphia FT
Odds
4,60
Rygga Spelet
Speltips NHL

Boston – Philadelphia – 16/1

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 16 januari, 2023

Tyvärr stannade segersviten på fem då NY Rangers chockerande nog förlorade (!) på hemmais mot Montréal. Under måndagskvällen bjuder NHL på fem fajter. Vilken start på veckan. Dessutom vankas det sex tillställningar i natt. Vi synar mötet mellan Boston – Philadelphia.

Överlägsen etta

Vilken säsong Boston gör. Man har spelat in smått otroliga 70 (!) poäng på 42 matcher och leder såväl Eastern Conference som hela NHL i överlägsen stil. I Eastern är Carolina närmast med sina 62 pinnar på 44 fajter.

Formen är det inget fel på då man segrat i fem av sina sex senaste matcher. Allra senast vände man 1-2 till 4-3 hemma mot Toronto. Dock föll man i matchen innan dess på hemmais med 0-3 mot formstarka Seattle. Kanske är ändå en miniformsvacka på gång?

Inledningsvis av säsongen var Bruins fenomenala på hemmaplan och hade 14 (!) raka vinster i TD Garden. Sedan dess har det gått aningen sämre då man ”bara” vunnit sex av sina tio senaste hemmafajter. Lägg därtill att man förlorat två av sina fyra senaste.

Ruskig form

Philadelphia har verkligen vaknat till liv under den senare tiden. Trots det ligger man först på en trettondeplats med sina 43 poäng på lika många matcher. Med den noteringen är Flyers sex poäng ifrån en slutspelsplats. Det är en bit upp, men absolut inte omöjligt.

Laget är nämligen ruskigt formstarkt med sju vinster på de åtta senaste fajterna. Under de två senaste bataljerna har man besegrat ett annars formstarkt Washington. Såväl hemma som på bortais. Det är givetvis mycket starkt.

Just på resande skridsko har Philadelphia faktiskt vunnit i fem raka tillställningar och endast släppt in två mål på sina tre senaste. Washington, Buffalo, Anaheim, Los Angeles och San José har alla fått se sig besegrade. De fyra första med minst en tvåmålsmarginal.

Dagens speltips

Philadelphia FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 4,60. Insats: 1 units.

Det skiljer hela 27 (!) poäng lagen emellan och det råder ingen som helst tvekan om att Boston är det bättre laget. Men när vi får 4,60 (!) på ett lag som vunnit fem raka på resande skridsko och totalt sju av sina åtta senaste fajter måste vi syna med en TV-peng. Bruins å sin tur har åkt på fyra förluster på sina tio senaste hemmamatcher. Vi hoppas på att man underskattar kvällens motståndare. Spelet är givetvis en rejäl chansning, men är absolut värd att syna till en mindre peng.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x