Speltips

Match/event
Brasilien - Schweiz
Datum
28/11 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
1X, U4.5 mål & U27.5 frisparkar i matchen
Odds
1,83
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Brasilien – Schweiz 28/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 november, 2022

Guldfavoriten Brasilien ska ta sig an Schweiz i den andra omgången i grupp G. Båda lagen vann sina öppningsmatcher då Schweiz slog Kamerun med 0-1 medan Brasilien vann mot Serbien med 2-0. Tre poäng vardera har man alltså inför denna match och vinner något av lagen så säkrar man slutspel. Av just den anledningen tror jag att vi kommer att se en ganska defensiv och passiv match iallafall i första halvlek. Men spännande tillställning väntar minst sagt!

Blir utan Neymar

Brasilien levde upp till förväntningarna i den första matchen när man slog ett starkt Serbien med 2-0. Det var Richarlison som stod för båda målen varav ett var turneringens snyggaste mål hittills enligt mig. Man stod dessutom för en starkt defensiv prestation då det inte var ett dåligt Serbien man mötte men man höll igen väldigt bra genom hela matchen. Så tre välförtjänta poäng var det man tog och nu är det dags för den andra omgången för guldfavoriten.

Denna gång så kommer man att behöva klara sig utan stjärnspelaren Neymar som drog på sig en fotskada i matchen mot Serbien. Det är sagt att han kommer att missa både denna match och även den sista gruppspelsmatchen mot Kamerun men kommer troligen att vara tillgänglig till ett eventuellt slutspel. Självklart ett stort avbräck för brassarna men med tanke på den bredd och kvalité dom har på sin trupp i detta mästerskap så finns det gott om spelare som kan ersätta honom i dessa två matcher. Så att det ska påverka Brasiliens utfall alltför mycket tror jag inte, men givetvis är det inget positivt att man blir utan sin bästa spelare i två matcher.

Imponerade inte i öppningsmatchen

Schweiz tog även dom tre poäng i sin öppningsmatch då man vann mot vad som på papperet är gruppens sämsta lag, Kamerun. Jag trodde dock inte att det skulle bli en så tajt och jämn match som det tillslut blev utan jag hade lite högre förväntningar på Schweiz inför mötet. Matchen hade mycket väl kunna slutat lika men det var Schweiz som drog det längsta strået och fick med sig samtliga poäng vilket i slutändan är det som räknas.

Nu kommer man få sig en betydligt tuffare match mot ett Brasilien som gjorde en bra insats mot Serbien. Schweiz räknar nog med att det inte blir poäng i denna match men med tanke på förutsättningarna så har dom absolut chans att få med sig ett kryss. Lite speciellt blir det då båda lagen står på tre poäng och samtidigt som man såklart vill vinna och säkra ett slutspel så vill man samtidigt inte förlora och “kasta bort” sitt goda utgångsläge inför denna match. Men jag har givetvis Brasilien som stora favoriter inför mötet och med tanke på att Schweiz inte såg jättebra ut mot Kamerun så kommer dom att få det tufft här.

Speltipset

Brasilien utan Neymar som sagt men det finns gott om spelare som kommer kunna ersätta honom i denna match så det bör inte påverka dom alltför mycket. Schweiz fick med sig tre viktiga poäng i öppningsmatchen med imponerande inte alls på mig så jag har brassarna som givna favoriter men allt kan hända i ett mästerskap, det har vi också fått se hittills. Speltipset blir 1X, under 4.5 mål och under 27.5 frisparkar i matchen till 1,83 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x