Speltips

Match/event
Brasilien - Serbien
Datum
24/11 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
1X & Serbien Ö11.5 fouls
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Brasilien – Serbien 24/11

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 23 november, 2022

Favoriterna att vinna VM, Brasilien, tar sig an Serbien i sin första match. Det är ingen lätt grupp Brasilien har men med tanke på att man är favoriter att vinna turneringen så bör man ta sig vidare till slutspel utan större problem. Serbien kommer givetvis slåss om andraplatsen tillsammans med Schweiz men även Kamerun som man absolut inte ska räkna bort. Intressant första match för Brasilien!

Varit starka på sistone

Grupp G är en av de bättre grupperna enligt mig då vi dels har favoriten att vinna hela VM i from av Brasilien. Men även två riktigt starka europeiska lag, Serbien och Schweiz som i första hand kommer att slåss om andraplatsen. Och sedan Kamerun som kommer att få det tufft då dessa tre lag enligt mig är bättre på pappret men man ska absolut inte räkna bort dom. Serbien kommer till turneringen i god form då man slog Bahrain i sitt genrep med hela 5-1. Tidigare i år så har man spelat Nations League där man vann sin grupp som ändå var ganska tuff.

Man har ett starkt lag på pappret och har även visat sig vara starka på banan och jag tror absolut att man har stora chanser att gå vidare till slutspel. Denna första match mot favoriterna kommer att bli den tuffaste men sen även matchen mot Schweiz.

Favoriterna 

Det är alltid speciellt att vara favorit inför en sån här turnering och i år är det brassarna som står som favoriter och har gjort det sedan oddsen först sattes. På förhand håller jag ändå med om det, Brasilien är enda laget jag tycker har kvalité på samtliga positioner och samtidigt även spelar bra. Och med Neymar och Vinicius som båda är i riktigt god form inför mästerskapet så kommer lag att få det riktigt tufft mot dom. Men lätt kommer det absolut inte att vara för Brasilien tror jag, även fast jag har dom som favoriter så tror jag att dom kan få det lite tufft i gruppen men att dom löser det är jag helt säker om.

Första matchen brukar vara lite tillbakadragen och passiv och det har vi sett i de resterande matcher som redan spelats, förutom England mot Iran då. Jag tror att vi kommer få se samma här, iallafall första halvlek då lagen vill känna lite på varann och komma in i matchen utan att riskera alltför mycket.

Speltipset

Favoriten Brasilien tar sig an Serbien i sin första gruppspelsmatch. Svårslaget Serbien och detta kan bli jämnare än vad man tror. Speltipset blir 1X och Serbien över 11.5 fouls till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x