Speltips

Match/event
Brasilien - Sydkorea
Datum
05/12 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Brasilien vinner & U27.5 frisparkar i matchen
Odds
1,74
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Brasilien – Sydkorea 5/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 4 december, 2022

Guldfavoriten Brasilien ska försöka ta sig vidare till en kvartsfinal i detta mästerskap genom att vinna mot Sydkorea som man fick i åttondelen. Sydkorea som tog sig vidare ur sin grupp efter att man slog Portugal i den sista omgången efter ett sent vinnarmål av Hwang Hee-chan. Nu väntar en tuff åttondelsfinal för Sydkorea och deras chanser att ta sig vidare är såklart minimala. Intressant att se om Brasilien löser detta utan problem!

Neymar kanske tillbaka

Brasilien vann sin grupp vilket var väntat trots att man förlorade den sista omgången mot Kamerun med 1-0 efter ett sent mål av Aboubakar. Det målet var tyvärr inte tillräckligt för att Kamerun skulle ta sig vidare men man fick iallafall slå guldfavoriten Brasilien i detta VM. Brasilien var i princip redan klara att sluta etta i gruppen och snurrade då en hel del på startelvan. Dock var det inte därför man förlorade för man hade fortfarande ett betydligt bättre lag på papperet än Kamerun. Men förlust blev det men det spelade mindre roll i slutändan.

Nu är det dags för åttondelsfinal för guldfavoriten och man fick Sydkorea som tog sig vidare i slutminuterna då man gjorde 2-1 mot Portugal i den sista omgången. Denna gång kommer man att ställa upp med sitt absolut bästa lag och förhoppningsvis för deras del så kommer Neymar att vara tillgänglig. Oklart ännu men det var sagt att han skulle vara borta i de två sista gruppspelsmatcherna och sedan vara tillbaka till slutspelet. Men det återstår helt enkelt att se. Oavsett så är Brasilien stora favoriter på förhand och bör lösa detta med eller utan Neymar.

Vinst i bagaget

Sydkorea gjorde ett bra gruppspel tillslut då man tog sig vidare med fyra poäng men med fler gjorda mål än vad Uruguay hade. Dessutom så kom vinnarmålet i den 91:a matchminuten mot Portugal vilket gjorde det lite extra speciellt för Sydkorea. Man är nog nöjd redan nu att ha tagit sig vidare ur en ganska tuff grupp och kommer nog inte vara alltför ledsna att åka ut mot guldfavoriten Brasilien.

Chanserna är minimala för Sydkorea att ta sig vidare ur denna åttondelsfinal men man kommer iallafall med en vinst i bagaget till denna match och har också gjort tre starka prestationer i gruppen. Men Brasilien kommer att bli tuffare att möta än någon man hade i gruppen.

Speltipset

Brasilien tar sig an Sydkorea i en intressant åttondel där vinnaren kommer att möta vinnaren av Japan och Kroatien som spelas innan denna match. Jag tror brassarna löser detta utan vidare problem och tar sig vidare till en kvartsfinal. Speltipset blir Brasilien vinner och under 27.5 frisparkar i matchen till 1,74 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x