Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Boston Celtics
Datum
10/05 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Giannis Ö24.5 poäng, Ö4.5 assist & Tatum U36.5 poäng
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Celtics 10/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 maj, 2022

Bucks vann game 3 på hemmaplan vilket ger dom ett ypperligt läge att sätta enorm press på Celtics ifall att man skulle vinna game 4 också. Även denna ska spelas på hemmaplan för Bucks och där är man starka vilket man visade i den senaste matchen. Matchen var dock väldigt jämn och Bucks vann med bara två poäng tillslut. Men en vinst är en vinst och intressant att se hur denna slutar!

Stängde ner Tatum totalt

Milwaukee Bucks är ett extremt starkt hemmalag precis som Boston Celtics är. Många trodde att Celtics skulle vinna denna match och så höll det på att efter att Celtics kom ikapp i sista quartern. Men Bucks löste jobbet tillslut och en stor del var på grund av att man lyckades stänga Tatum till bara tio poäng. Han satt 4 av 19 FG och 0 av 6 trepoängare, väldigt ovanligt att se han med såna siffror men det är mycket till Bucks förtjänst.

Samtidigt som Tatum hade en jobbig kväll så visade Giannis att han är en av dom bästa i världen, om inte den bästa. Han gjorde 42 poäng tillsammans med 12 returer och 8 assist, en extremt bra prestation av Giannis och det kommer att behövas mot ett så här starkt Celtics. Det gäller bara nu för Bucks att bygga vidare på denna match för att försöka vinna game 4 och ta en 3-1 ledning i matcher inför en game 5 i Boston.

Avgörande match för Bucks

Boston Celtics har hemmafördel i denna matchserie då dom slutade före Bucks i tabellen efter ordinarie säsong. Så det var extremt viktigt för Bucks att man fick med sig en vinst i dom två första bortamatcherna. Det innebär att denna match kommer att vara riktigt avgörande för Bucks del då man har läge att ta en 3-1 ledning inför game 5 som kommer att spelas på bortaplan. Skulle man vinna denna match så tror jag verkligen att Bucks kommer gå vidare till final men förlorar man inatt så kommer Celtics ha en liten fördel ifall att det då eventuellt går till en game 7.

Så Bucks kommer självklart göra allt för att vinna här så man kan komma till bortamatchen med en 3-1 ledning. För då vet man att även fast man skulle förlora game 5 så kommer man komma tillbaka till hemmaplan och ha chans att avsluta denna matchserie.

Speltipset

Viktig game 4 här för båda lagen, Bucks som har chans att ta en 3-1 ledning samtidigt som Celtics kan göra det 2-2 inför en game 5 på hemmaplan. Det har varit så pass jämna matcher hittills i denna matchserie så jag väljer att bygga ihop några spelarlinor inför denna match. Speltipset blir att Giannis gör minst 25 poäng, gör minst 5 assist och att Tatum gör under 36.5 poäng till 1,62 hos Bet365.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x