Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Boston Celtics
Datum
14/05 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Giannis Ö24.5 poäng, Ö9.5 returer, Jrue Ö4.5 assist & Tatum U37.5 poäng
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Celtics 14/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 maj, 2022

Denna match kan avsluta denna matchserie ifall att Bucks skulle vinna efter att dom vann game 5 på bortaplan sist med tre poäng. Den matchen avgjordes i slutet och det var Bucks som drog det längsta strået. Det innebär då som sagt att man har chans att ta sig vidare till en Eastern Conference final med en vinst här. Intressant att se om Bucks löser detta eller om vi får en game 7!

Press på Bucks nu

De regerande mästarna har fått en riktigt bra möjlighet att ta sig till Eastern Conference final med en vinst här på hemmaplan då man leder med 3-2 i matcher inför denna. Med det kommer också en liten press på Bucks då man helst inte vill spela en avgörande game 7 på bortaplan. Så det blir intressant att se ifall de regerande mästarna klarar av pressen och löser jobbet här så man slipper en game 7 på bortaplan då. Jag tror absolut att man kan vinna här och ta sig vidare till final men Celtics kommer även måsta ge allt här för att överleva så jag förväntar mig en minst lika jämn match som senast.

Giannis var helt ostoppbar i den senaste matchen med 40 poäng, 11 returer och 3 assist. Han tillsammans med Jrue gjorde en extremt bra match och det kommer att behövas även här för att Bucks ska vinna.

Allt eller inget för Celtics nu

Det var oväntat att Celtics skulle förlora en så viktig match på hemmaplan då man visste vad som stod på spel. Nu måste man alltså vinna här för att tvinga en game 7 som man då kommer att spela på hemmaplan. Men att vinna på bortaplan mot Bucks när Bucks dessutom har en finalplats som står på spel kommer att bli extremt svårt.

Tatum gjorde det han kunde men det räckte inte riktigt till senast. Han avsluade matchen med 34 poäng, 6 returer och 4 assist, en bra insats av honom minst sagt. Det kommer att vara upp till han och Brown att försöka vinna denna avgörande match. Men även resterande spelare som kommer måsta ge sitt absolut bästa dom har för att ge laget så bra förutsättningar som möjligt. I en så här viktig match så gäller det att samtliga spelare är påkopplade.

Speltipset

Bucks med chans att ta sig vidare till en Eastern Conference final där man då kommer att möta Miami Heat som vann med 4-2 i matcher efter nattens vinst mot 76ers. För Celtics gäller det att vinna här för att tvinga en game 7 som man då kommer att spela på hemmaplan. Speltipset blir Giannis över 24.5 poäng, över 9.5 returer, Jrue över 4.5 assist och Tatum under 37.5 poäng till 1,62 hos Bet365.

Betway
Riskfritt spel upp till 500 kr
  • Sportbonus
  • Live Betting
  • Live Esport
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betway
Lanserat:
januari, 2015
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Hos Betway så hittar du ett av marknadens bredaste spelutbud till E-Sport. Förutom E-Sport så erbjuder man en alla övriga sporter och dessutom har man ett stort casino fullproppat med mängder av spel. För dig som gillar poker så finns det även en Betwayklient.
Välkomstbonus - Betting
Riskfritt spel upp till 500 kr
Omsättningskrav: 1x