Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Boston Celtics
Datum
08/04 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Celtics +14 & Ö212.5 poäng i matchen
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Celtics 8/4

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 7 april, 2022

Ett mer spännande möte kunde vi nästan inte få så här i slutspurten på den ordinarie säsongen i NBA. Det är tvaån mot trean i Eastern Conference som ska mötas när Boston Celtics åker till Milwaukee i vad som blir deras näst sista match innan innan slutspelet drar igång. I skrivande stund så sitter båda lagen på ett rekord med 49 vinster och 30 förluster, men dom är inte ensamma om det, även 76ers sitter på exakt samma. Spännande match om andraplatsen i east.

Lite annorlunda när det är tätt inpå slutspelet

Både Celtics och Bucks har redan säkrat sin plats i slutspelet vilket gör att dessa sista matcher blir lite speciella. Vi har redan sett många av topplagen som säkrat slutspelet som vilar många av startspelare i “de mindre viktiga matcherna” nu inför slutspelet. Bland annat Suns som då redan hade säkrat förstaplatsen i west för några omgångar sedan men även Warriors har gjort detsamma. Men det som blir annorlunda för dessa två lag är att båda har chans att sluta tvåa i east och till och med etta, men det är ganska osannolikt att det händer men chansen finns där.

Så förhoppningsvis kommer det betyda att varken Celtics eller Bucks kommer att vila några av sina stjärnspelare i denna match då den fortfarande har stor betydelse för lagens förutsättningar inför slutspelet. Att sluta tvåa, trea eller till och med fyra som dessa två lag som sämst kan sluta kan göra stor skillnad i slutspelet. Så jag tror ändå att båda kommer komma till denna match med bra inställning och rejält taggade till att vinna.

Rejält formstarka 

Boston Celtics kommer till denna match med åtta segrar på sina tio senaste matcher och har sett väldigt stabila ut på andra halvan av säsongen. Man sitter som sagt på andraplatsen just nu inför slutspelet och med en vinst här mot Bucks så är sannolikheten stor att man slutar där. Celtics kommer med en vinst i sin senaste match mot Raptors som blev deras 50:e vinst för säsongen. 

Man har hela startfemman friska och skadefria så chansen att dom spelar många minuter är stor. Dock kanske Tatum kommer att vilas lite grann beroende på hur matchen utspelar sig men jag utgår från att han kommer att spela. I Bucks fall så är Giannis listad som “kanske spelbar” inför nattens match. Där kommer det nog bli ett beslut just innan matchen om han ska spela eller inte, då det är så tätt inpå slutspelet så är det nog inte värt att riskera något här.

Speltipset

Riktigt härlig toppmatch vi får så här på slutet av ordinarie säsong i NBA. Två lag som slåss om andraplatsen i east. Bucks med liten fördel då dom har hemmaplan men jag väljer att dra nytta av att Celtics står på tok för högt odds enligt mig. Speltipset blir Celtics +14 och över 212.5 poäng i matchen till oddset 1,62 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x