Speltips

Match/event
Buffalo Bills - Indianapolis Colts
Datum
09/01 - 2021
Matchstart
19:05
Spelbolag
Spel
Buffalo -6.5 & fler!
Odds
1.83 - 3.25
Rygga Spelet
Speltips NFL

Buffalo Bills vs Indianapolis Colts

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 7 januari, 2021

Förra veckan avstod jag helt ifrån speltips då det var en väldigt konstig vecka där många lag vilade sitt A-lag, många hade ingenting att spela för och jag har generellt sämre koll på practice squad spelarna som finns på de olika lagen. Nu är det dock ÄNTLIGEN dags för slutspel och wild-card rundan spelas från 19-05 på både Lördagen och Söndagen!

Bills dominerade ett Miami som behövde vinst

Trots en interception i första driven och sedan två raka punts för Buffalo fick de ordentlig koll på halvan när andra kvarten drog igång! Fyra raka touchdowns där Allen stod för 3pass i endzone och deras defensiv satte samtidigt helt stopp för Tua Tagovailoa och gav endast upp tre ytterligare poäng och hade ledningen med 28-6.

I andra halvan slängde de upp sitt backup lag som fortsatte köra över Miami. En varsin touchdown i tredje kvarten där Buffalos kom ifrån en interception som den defensiva spelaren sprang in med i endzone. Fjärde kvarten gav mycket utav samma där Buffalo gjorde TRE raka touchdowns och stoppade undan matchen med ett 56-26 resultat.

Trots att Allen endast spelade halva matchen lyckades han komma upp i 224 passningsyards samt tre touchdownpass, och emot ett starkare defensivt lag som Indianapolis kommer det krävas även denna helg!

Indianapolis tog sig vidare med nöd och näppe!

Det krävde en vinst för Indianapolis OCH att något utav Browns, Dolphins, Titans, Ravens eller Buccaneers förlorade. Det såg tufft ut med förlusten för något lag ifrån start då det spåddes att motståndarna till ALLA skulle spela sitt secondary lag alternativt inte hade något att spela för. Buffalo såg dock till att hjälpa dem enormt då de slog Miami och såg då till att Indianapolis fick ta den sista platsen i slutspelet istället för Miami.

Deras egna match emot Jacksonville såg även den väldigt tuff ut under en längre tid. Trots en tidig 20-0 ledning för Colts så såg det nervöst ut när Jacksonville tog sig tillbaka till 14-20 och flera gånger fick tillbaka bollen med samma ställning. Indianapolis skulle dock sätta sista stöten när de tog ledningen med 28-14 som Jaguars aldrig kunde rå på.

Philip Rivers hade inte en överdrivet bra kväll där han endast träffade 17 av 27 pass för totalt 164yards. Dock krävdes det inte då Taylor sprang för över 250yards samt två touchdowns. Något som kan fortsätta då Buffalos största problem ligger i att stoppa springspel ifrån motståndaren!

Dagens speltips

Buffalo har sett bättre och stabilare ut hela säsongen men att det blir en hel del poäng tvekar jag inte på! Två spelare står ut för mig när man tittar på touchdowngörare där jag tycker det är mycket spelvärt! Buffalo Bills är utan tvekan favoriter då de liknar Kansas City i sin offensiv och klarar av att göra poäng ”när de känner för det” 56 poäng emot Miami med sitt B-lag i halva matchen är inget att skoja bort!

Jag kommer att spela på Buffalo Bills -6.5 till oddset 1.95 hos William Hill (2.5units)

Över 51.5 poäng i matchen till oddset 2.00 hos William Hill (2units)

Att Dawson Knox gör minst en TD till oddset 3.25 hos William Hill (1unit)

Att Jonathan Taylor gör minst en TD till oddset 1.83 hos William Hill (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x