Speltips

Match/event
Buffalo Bills - Tennessee Titans
Datum
19/10 - 2021
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Bills -6.5 & Fler!
Odds
2.00 - 6.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Buffalo Bills vs Tennessee Titans

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 18 oktober, 2021

Vilken vecka det har varit hittills! Cardinals – Browns speltipset träffar helt rätt och vi får cirka 7.5units + bara därifrån! Vi ska försöka stänga denna NFL vecka med ett bra resultat i MNF!

Bills snittar 39 gjorda poäng

De senaste fyra matcher som Bills har spelat, har de fullständigt dominerat! De snittar 39 poäng på sina fyra senaste matcher, som de alla vunnit. Senast var på SNF mot Chiefs som ett tag var möjligt till förlust, men när tredje kvarten hade tagit fart hade de fullständig kontroll över matchen! I början av andra kvarten hade Chiefs till och med ledningen, men då de hade totalt 4 turnovers (Fumbles & interceptions) kommer de inte vinna en match mot ett lag som Bills!

Bills dominerar på alla delar av bollen då special teams, defense och offense alla gör bättre ifrån sig än de brukar. I föregående år har det alltid bara varit antingen offense eller defense som fungerat för dem, men nu känns de som riktiga SB hot! De har en match till innan BYE i ett läge där de sitter väldigt bra i sin division och conferance.

Titans får äntligen tillbaka sina WR

Två matcher har de spelat utan Julio Jones och A.J Brown men äntligen är de tillbaka. Under sina två senaste matcher har de förlorat mot Jets i OT samt vunnit mot Jacksonville. Nu har de ett desto tuffare schema då de ska möta Bills, Chiefs, Colts & Rams under de närmaste fyra veckorna. De är stora favoriter i sin division då Colts inte alls imponerat, men med det tuffa motstånd de har, kan det ändå bli jämnt i slutet! Bills kommer troligtvis vara den tuffaste av de nästkommande fyra, men ifall de kan få en tidig ledning, vet man aldrig.

I deras senaste match mot Jaguars var det jämnt i början. Tennessee lyckades inte få stopp på offensiven ordentligt och ledde endast med 14-13 efter att Jaguars fumblat bollen till en touchdown för Titans. Efter det lyckades Tennessee få in 10 ytterligare poäng innan halvlek och slutade inte där. En TD direkt i början av tredje kvarten satte en spik i kistan och efter det spelades matchen endast av. Slutresultatet blev 37-19 vilket är starkt då deras två bästa WR inte spelade!

Dagens speltips

Trots att Titans har ett relativt bra lag när alla är friska och hela, ställer Buffalo upp med ännu bättre! De har imponerat på alla sidor av bollen och har efter sin första dåliga vecka haft 156-41 i gjorda / insläppta poäng. Vinden i Nashville är heller inget som är ovanligt för Buffalo och vädret ska vara cirka 20´c vilket är bra för ett passningstungt lag som Bills.

Därför väljer jag att spela på Buffalo Bills -6.5 till oddset 2.00 hos Bet365 (2.5units),

Över 55.5 poäng i matchen till oddset 2.25 hos Unibet (1.5units),

Att Stefon Diggs gör en TD till oddset 2.10 hos Bet365 (1.5units) samt

Att Anthony Firsker gör en TD till oddset 6.00 hos Bet365 (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x