Speltips

Match/event
Buffalo - Columbus - 21/12
Datum
21/12 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Buffalo Ö2,5 ML
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips NHL

Buffalo – Columbus – 21/12

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 20 december, 2021

För tillfället slås NHL:s spelschema sönder då flera lag fått Covidutbrott och matcher ställs in till höger och vänster. Under kommande natt bjuds vi (förhoppningsvis) på två fajter, där vi valt att rikta in oss på mötet mellan Buffalo och Columbus.

Stegrande form

Buffalo har inte rosat marknaden den här säsongen och ligger först på en trettondeplats i Eastern Conference efter att ha spelat in 25 poäng på 30 matcher. Drömmen om en slutspelsplats lever än, även om man är åtta poäng bakom tabellåttan Detroit.

Nyligen hade Sabres en förlustsvit på sju matcher, men har spelat upp sig på slutet. Faktum är att man tagit poäng i fyra raka matcher och segrat i två av sina tre senaste bataljer. Segrarna har dessutom kommit på bortaplan mot topplaget Minnesota och slutspelsjagande Winnipeg.

Sabres har haft aningen svårt med målskyttet under säsongen, men har faktiskt fått det lite att lossna på slutet då man gjort nio mål på sina tre senaste matcher. I natt möter man dessutom Columbus, som inte alls trivs på bortaplan. Vidare har gästerna släppt in mycket mål på slutet.

Bortasvagt Columbus

Columbus inledde säsongen bra, men har, på slutet, fått grus i maskineriet. I skrivande stund ligger man på en tiondeplats i Eastern Conference efter att ha spelat in 29 poäng på 28 matcher och man är fyra poäng ifrån en slutspelsplats. Det ska dock tilläggas att man spelat tre matcher färre än åttondeplacerade Detroit.

Formen är för stunden inget vidare. Faktum är att man endast vunnit två av sina tio senaste matcher. Med andra ord ett rent bottenlagsbeteende. Vidare fungerar inte försvaret alls då man släppt in hela 42 mål under den nyss nämnda perioden.

Just på bortaplan är Blue Jackets ett av NHL:s sämsta lag. Laget har endast vunnit en av sina åtta senaste matcher på resande skridsko. Senast man tog två poäng efter ordinarie speltid var den 23 november mot just nattens motståndare, Buffalo. På bortais släpper man alltid in mycket mål. Columbus har faktiskt släppt in 3+ mål i 18 (!) raka bortafajter. Det är högst anmärkningsvärda siffror.

Nattens speltips

Här synas Buffalo Ö2,5 ML. Bland annat har Bethard spelet till 1,66. Sabres må stundtals ha haft problem med målskyttet, men verkar numera vara på gång. Laget har börjat leverera alltmer på slutet då man gjort nio mål på sina tre senaste fajter. Columbus å sin tur är ett av seriens sämsta bortalag och har släppt in 3+ mål i 18 (!) raka matcher på resande skridsko. Under denna period har man vunnit fem fajter och alltså ändå lyckats släppa in 3+ mål. Faktiskt 4+ mål i fyra av segermatcherna. Vidare har Sabres löst linan i fyra raka inbördes möten och visst är känslan att det blir ytterligare 3+ mål i natt.

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x