Speltips

Match/event
Buffalo - Florida - 3/4
Datum
03/04 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Florida FT
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips NHL

Buffalo – Florida – 3/4

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 3 april, 2022

Ytterligare en NHL-natt har passerat och ytterligare en skall spelas. Vi får rentav tre kvällsmatcher under söndagskvällen. Bland annat mötet mellan Buffalo – Florida, som vi valt att titta närmare på.

Nedåtgående trend

Buffalo är fastförankrade under slutspelsstrecket i Eastern Conference. Laget har endast spelat in 61 poäng på 69 matcher och är 23 poäng ifrån en slutspelsplats. Det blir således ingen slutspelshockey den här säsongen heller.

Sett till de elva senaste matcherna har laget dock börjat vinna, vilket sju segrar vittnar om. Dock har formen svalnat under den absolut senaste tiden då det endast blivit två vinster på de fem senaste matcherna. Är man på väg att dala i tabellen igen?

Sabres är inget vidare hemmalaget och har faktiskt ett poängsnitt på mindre än 1,0 poäng/match i KeyBank Center. Med den noteringen är man tredje sist i Eastern Conference. Det har endast blivit sju vinster på de senaste 23 fajterna som hemmavärd.

Går för serievinst

Framgångsrik Florida blev sent i går kväll första lag från Eastern Conference att uppnå 100 poäng. Detta tog 68 matcher. Men kampen om förstaplatsen är fortsatt jämn då Carolina endast är två pinnar bakom. Florida behöver endast en poäng till för att säkra en slutspelsplats.

Det är tydligt att Panthers går för serievinsten. Det vore konstigt annars. Offensiven fortsätter att sprudla då laget smällt in sanslösa 282 mål hittills under säsongen. Det är 24 mål fler än Toronto och sanslösa 92 (!) mål bättre än kvällens motståndare, Buffalo.

Kvällens gästande lag är i gott slag då man vunnit tre raka matcher och sex av de sju senaste. På de tre senaste fajterna har offensiven varit formidabel då man smällt in 18 (!) mål. Stjärnorna Aleksander Barkov och Jonathan Huberdeau fortsätter ösa in poäng. Nyförvärvet, Claude Giroux, har noterats för godkända fem målgivande passningar på sina sex matcher. Klubben mår således bra.

Kvällens speltips

Florida FT – finns bland annat till 1,64 hos Expekt.

Det råder ingen tvekan om att Florida är det bättre laget då det skiljer hela 39 (!) poäng lagen emellan. Buffalo må ha spelat upp sig under den senaste månaden, men har börjat svalna under de senaste fem fajterna. Dessutom är man ett av seriens svagaste hemmalag och ställs nu mot offensiva och starka Florida med flera stjärnor i strålande form. Florida må vara b2b, men är alldeles för bra för att låta det förstöra lagets chanser att dra ifrån Carolina i toppen av tabellen. Panthers har dessutom haft lätt mot Buffalo under säsongen då man vunnit med 6-1 och 7-4. Det är inte omöjligt att vi får ytterligare ett målkalas i kväll. Mest troligt är att matchen slutat med bortavinst.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x