Speltips

Match/event
Burnley - Manchester City
Datum
02/04 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Man City Ö5,5 skott på mål
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Burnley – Manchester City 2/4

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 1 april, 2022

Ännu ett toppen mot botten möte även på eftermiddagen när Burnley tar emot Manchester City. Man City som kan bli satta under rejäl pressa av Liverpool då Liverpool spelar före dom. Medan Burnley hoppas på att Liverpool vinner så att Watford tappar poäng som man just nu försöker ta sig förbi. Intressant match med viktiga poäng som står på spel för båda lagen.

Man City har inte råd att tappa poäng här

Manchester City har haft Liverpool jagandes bakom sig nästan hela säsongen och det har ändå sett ganska lugnt ut fram till några omgångar sedan. Nu är Liverpool bara ett poäng bakom och eftersom att Liverpool spelar sin match före denna så kan man gå om Man City med en vinst mot Watford. Även om Man City kanske inte blir jätte påverkade av det så är det ändå jobbigt att veta att man då verkligen måste ta poäng i denna match. 

Efter denna omgång så är det åtta matcher kvar och omgången efter denna så kommer Man City att ta emot Liverpool på Etihad. Så man vill inte komma till det mötet och ligga på andraplatsen bakom just Liverpool för då kommer nerverna att kicka in hos City spelarna. Liverpool har egentligen inget att förlora då man legat bakom Man City hela vägen fram tills nu. Så allt kommer att vara i Man Citys händer ifall man vill vinna ännu en Premier League titel.

Burnley har goda chanser att hålla sig kvar 

Burnley befinner sig just nu näst sist i tabellen men med två matcher färre spelade än Watford som man har över sig. Everton som är laget just över strecket är fyra poäng bort och Leeds som har tre matcher fler spelade än Burnley är åtta poäng bort. Så Burnleys chanser att hålla sig kvar är goda sett till att man har betydligt färre spelade än lag över sig, och så har man ändå ett ganska spelschema kvar med bara Man City och Tottenham som är lag över topp sex.

Men i denna match bör man inte räkna med att kamma hem några poäng, hade Man City suttit säkra på förstaplatsen hade det varit en annan historia. Men nu kommer Man City vara mer motiverande än någonsin att ta samtliga tre poäng.

Speltipset

Intressant match, framförallt då Liverpool kommer ha spelat klart sin innan denna startar. Återstår att se om tabellen kommer vara densamma efter denna omgång. Men jag tror ändå att Man City kommer vara aggressiva och påkopplade och inte släppa till mycket. Man City har fått minst sju skott på mål i de fem senaste matcherna mot Burnley. Speltipset blir att Man City får över 5,5 skott på mål till 1,60 hos Unibet.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x