Speltips

Match/event
Calgary - Nashville - tisdag 2/11
Datum
03/11 - 2021
Matchstart
02:00
Spelbolag
Spel
BLG2M
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips NHL

Calgary – Nashville – tisdag 2/11

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 2 november, 2021

Kommande natt bjuder på nio härliga NHL-fajter, där bland annat formstarka Calgary spelar.

Går som tåget

Calgary inledde säsongen med två raka nederlag, men har sannerligen spelat upp sig sedan dess. Faktum är att laget vunnit sex (!) raka matcher och parkerar på en andraplats i Western Conference. Det ska även tilläggas att Flames vann samtliga fem matcher på sin bortaturné, för att senast vända hem och besegra Philadelphia med 4-0.

Det kanadensiska laget har i stort sett fullt manskap till nattens hemmamatch mot Nashville, vilket givetvis är en stor fördel. Calgary har smällt in 25 mål på sina sex senaste bataljer. Lägg därtill att laget hållit nollan i två raka matcher mot Philadelphia och Pittsburgh. Det är minst sagt imponerande. I natt ställs man dock mot ett annat lag med en, för tillfället, stark offensiv.

Formbesked

Nashville hade nyligen en period där laget endast vann en av fem matcher. Därefter hände något och laget har nu segrat i sina tre senaste matcher och lyckats skrapa ihop åtta poäng på lika många bataljer. Predators är i skrivande stund på den åttonde- och sista slutspelsplatsen i Western Conference.

”Preds” offensiv såg trubbig ut i början av säsongen, men har definitivt kommit igång på slutet. Faktum är att laget noterats för 15 mål på sina fyra senaste. Under de fyra första bataljerna gjorde man ”bara” åtta mål. Laget är onekligen på rätt väg och segrarna har börjat trilla in.

Dagens speltips

Med tanke på Calgarys makalösa svit samtidigt som Nashville verkar ha hittat formen är nattens möte lagen emellan mycket ovisst. Såväl Flames som Predators offensiv har varit strålande på den senare tiden, vilket öppnar upp för en potentiellt målrik tillställning. BLG2M finns till 1,68 hos Betsson. Calgary har gjort 2+ mål i säsongens samtliga åtta matcher medan Nashville löst linan i fyra raka fajter. Det är således uppdukat för att bli minst 2-2 under natten.

Nattens övriga matcher:

Montréal – Detroit 00:00
Philadelphia – Arizona 00:00
Toronto – Vegas 00:00
Minnesota – Ottawa 01:00
Winnipeg – Dallas 01:00
Anaheim – New Jersey 03:00
Vancouver – NY Rangers 03:00
San José – Buffalo 03:30

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x