Speltips

Match/event
Carolina Panthers - Houston Texans
Datum
24/09 - 2021
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Odds
1.87 - 1.92
Rygga Spelet
Speltips NFL

Carolina Panthers vs Houston Texans

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 23 september, 2021

Förra veckan satte vi cirka en unit plus på varje inlägg som låg uppe! Totalt 4units + vilket är relativt lite, men + är alltid +! Vi satsar på samma tecken denna vecka men kanske att vi ökar siffran något. Vi börjar redan med TNF när Houston tar emot Panthers i en match där Carolina har chansen att gå 3-0 tidigt i säsongen.

Panthers chans på en drömstart i säsongen!

De har vunnit två av två matcher hittills och får nu möta ett utav de svagaste lagen i ligan. Senast lagen mötte varandra var 2019 där Panthers vann, men mycket har ändrats sen dess! Carolina’s starkaste del i laget har utan tvekan hittills varit defensiven. Endast tillåtit 21 poäng på två matcher och har samtidigt satt upp 45 poäng själva.

Deras senaste match mot Saints gick förvånande bra för Pantrarna. De stoppade motståndarnas offensiven helt och de tillät endast 159 yards totalt varav 111 var passningsyards. Deras offensiv kokade även på när Sam Darnold passade för 305yards. Den bästa spelaren för Carolina var utan tvekan Mccaffery som tuggade på yards när han sprang och i mottagningarna. 72 springade samt 65 mottagna yards. Vi får även tänka på att Saints har en stark defensiv som han kom igenom utan problem ändå, något jag tror han lätt kan göra igen mot Texans.

Texans höll det jämnt mot Cleveland

Slutresultatet som är 31-21 är relativt jämnt och Texans hade chans på att reducera men missade lite för många spel. Det sämsta som hände för Houston under matchen var att Tyrod Taylor blev skadad och kommer inte att få spela denna vecka. Istället ersätter Davis Mills som inte imponerade särskilt mycket med 8/18 i completions samt en interception. Laget har heller inte någon fantastisk runningback vilket kan bli tufft för dem då Carolina har en väldigt stark defensiv mot passningar.

Inte heller har Texans en defensiv som kan vinna matcher för dem utan de släpper ständigt in mycket poäng. De vann sin match i första veckan mot Jaguars fast det var mestadels då Jaguars kastade tre interceptions och fumblade med bollen två gånger. Givetvis bra spel av Texans, men mot desto säkrare spelare i Carolina, har jag svårt att se att de kan få så många turnovers.

Dagens speltips

Två av de lagen som bör få fler förluster än vinster, men en riktigt bra start av Carolina hittills som kan utökas denna torsdagskväll! Mccaffery har varit stark för laget, en spelare som de definitivt saknades förra året. Inte ofta som dessa lag spelar på primetime vilket kan bli väldigt intressant. Darnold är den starkare QB’n, de har den starkaste WR/RB på planen samt att de har den bästa defensiven. Att Carolina inte vinner känns otroligt.

Carolina Panthers -8.5 till oddset 1.92 hos Unibet (2units),

Därför väljer jag att spela på Christian McCaffery får över 134.5 rushing & receiving yards till oddset 1.89 hos Unibet (1.5units) samt

Att Davis Mills får UNDER 214.5 passade yards till oddset 1.87 hos Unibet (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x