Speltips

Match/event
Casper Ruud - Fabio Fognini
Datum
16/04 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Fabio Fognini
Odds
2.04
Rygga Spelet
Speltips tennis

Casper Ruud – Fabio Fognini 16/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 16 april, 2021

Hallå där! Gårdagens spel satt hur enkelt som helst, den gode Fabio vaknade på rätt sida och dammade av matchen ganska enkelt. Vi tar nya tag idag och det är fortsatt Fognini i farten mot norska Casper Ruud. Häng med nedan om du vill ha lite info och speltips om matchen!

Topp 30 i världen!

Norges bästa tennisspelare just nu heter Casper Ruud, han ligger på 27e plats på rankingen och har varit tre platser bättre som bäst. Ruud spelar som bäst på grus och är otroligt jobbig att möta, slår bra från båda sidor och har en bra serve. Han gick till sextondelsfinal i Australian Open, så formen är det absolut inga fel på. Inför grussäsongen har han är tränat med Rafael Nadal , så norrbaggen är het.

Han har gjort tre riktigt fina matcher så här långt, runda ett var det inget snack om, vann hur enkelt som helst. I runda två dammade han av Schwartzmann ganska enkelt, förvånande. I tredje rundan mötte han Carreno och vann efter nästan tre timmars spel, räddade matchboll. Matchen slutades ganska sent igår kväll och ska nu om ett par timmar ladda om, hinner han få igång kroppen efter en ganska matchfattig säsong?

Fabio ser riktigt fin ut!

Fabio Fognini började grussäsongen på ett riktigt dåligt sätt genom att åka ut med dunder och vrak i Marbellas 250 tävling. Alla vet att Fognini har ett grymt spel inom sig och man kan inte räkna bort honom. Har skrivit en del om honom senaste dagarna och han har bara spelat bättre och bättre för varje dag som går. Fognini har ett spel som liknar Ruuds, så det kan bli en riktigt lång och bra fight idag.

Fognini har gått igenom tre matcher nu utan att tappa set, var dock ganska nära att göra det igår mot Krajinovic. Jag tycker Fognini seglat upp som en titelutmanare, men det ska mycket till för att han ska kunna plocka Nadal om han tar sig vidare. Fognini mötte Ruud två gånger förra året och fick knappt med sig game från dom matcherna, men då var det en Fognini som inte såg glad ut på banan.

Dagens speltips

Ruud har knappt fått vila efter sin stenhårda seger igår. Fabio har sett riktigt bra ut och det ska mycket till att han släpper denna fight. När Unibet pröjsar över 2 gånger degen så hugger jag direkt. Visst, Ruud är en riktigt fin spelare, men han har haft tuffare matcher och många fler timmar på banan i veckan. Hugg Fognini direkt! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x