Speltips

Match/event
Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers
Datum
22/03 - 2022
Matchstart
00:00
Spelbolag
Spel
Lakers +14,5 & U237,5 poäng i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Cavaliers – Lakers 22/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 mars, 2022

Los Angeles Lakers fortsätter bortaresan vidare till Cleveland för att ta sig an LeBrons gamla lag, Cavaliers. Lakers som har tre vinster på sina tio senaste matcher och ligger fortfarande på 9:e plats i west. Cavs slåss om att hålla sig kvar på den sista slutspelsplatsen alltså sjätteplatsen i east med Raptors hack i häl. Viktig match för båda lagen och alltid intressant när LeBron återvänder till Cleveland.

Andra gången lagen möts denna säsong

Los Angeles Lakers vann det första mötet mot Cavs denna säsong men det var dock i början av säsongen då Cavs inte riktigt var så vassa som man är nu. Lakers vann det mötet med hela 12 poäng på hemmaplan, viktigt att tillägga är att både LeBron och Davis spelade den matchen vilket inte kommer att vara fallet denna gång då Davis är skadad. Lakers befinner sig dessutom i en jobbig svacka just nu med bara tre vinster på sina tio senaste matcher inför denna. 

Samtidigt så kommer Cavs till denna match med två raka vinster och fyra tre vinster på sina fyra senaste matcher. Man är dessutom riktigt stark på hemmaplan där man vunnit 23 matcher och förlorat 12, medan Lakers på bortaplan har vunnit 10 och förlorat hela 24 matcher på resande fot.

Tufft schema framöver för Lakers

Lakers ligger som sagt risigt till just nu och har några riktigt tuffa matcher framöver. Det är bara 11 matcher kvar vilket betyder att Lakers troligen kommer att sluta 9:a som bäst då Clippers just nu har sex fler vinster och fyra färre förluster. 

Det är orealistiskt att tänka att man hinner gå om Clippers med bara 11 matcher kvar vilket betyder att Lakers enda mål nu är att försöka behålla sin nuvarande tabellplats. I värsta fall så kan man såklart hamna utanför Play-in platserna ifall att Spurs skulle vinna åtminstone sex av de resterande matcherna samtidigt som Lakers inte lyckas vinna iallafall två.

Så denna utmaning börjar redan nu i matchen mot Cavs att verkligen göra allt för att vinna. Denna match är en av de lättare man har kvar vilket visar hur svårt schema man har kvar.

Speltipset

Viktig match för båda lagen inför slutspurten denna säsong. Lakers vann det senaste mötet men kommer till denna match i dålig form. LeBron tillbaka i Cleveland mot sitt gamla lag, upplagt för en bra match. Jag väljer att kombinera handicap på Lakers och poäng i matchen. Speltipset blir Lakers +14,5 och att det blir under 237,5 poäng till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x