Speltips

Match/event
Boston Celtics - Milwaukee Bucks
Datum
01/05 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Bucks +12.5 Ö200.5 poäng i matchen
Odds
1,60
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Bucks 1/5

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 1 maj, 2022

Favoritskapet i NBA har ändrats efter att Boston Celtics totalt körde över Nets som innan säsongen var favoriter att vinna allt. 4-0 vann man med i matcher och nu ska man ställas mot ännu en som varit favorit, Bucks, i en semifinal. Bucks som var favoriter att vinna Eastern Conference tills Middleton skadade sig och Celtics körde över Nets. Extremt intressant och spännande matchserie har vi framför oss!

Kommer bli svårslagna på hemmaplan

Boston Celtics visade verkligen sin kvalité i kvartsfinalen mot Nets som man då vann med 4-0 i matcher. Enda laget som inte förlorade en enda match i den första rundan. Nu ställs man mot de regerande mästarna och dom som var favoriter att vinna East innan Celtics då körde över Nets och man blev själva favoriter. Men jag tror inte att det kommer bli lika ojämnt som spelbolagen tror. Trots att en av Bucks stjärnspelare, Middleton, kommer att missa hela matchserien på grund av en skada som han åkte på i den andra matchen mot Bulls.

Celtics har hemmafördel då man slutade före Bucks i den ordinarie säsongen och det kan vara avgörande i denna matchserie. Både Celtics och Bucks är nämligen två starka hemmalag och då Celtics börjar med två raka på borg så har man goda chanser att ta ledning med två matcher direkt.

Mycket kommer att hänga på Giannis

Som sagt så kommer Bucks vara utan en av deras stjärnspelare under hela matchserien mot Celtics. Middleton åkte på en skada i andra mötet mot Bulls och kommer kanske till och med missa en eventuell final i east. Men resterande spelare i laget visade att man kan klara sig utan Middleton utan problem och vann samtliga matcher utan Middleton. Men i slutändan så kommer mycket att hänga på Giannis och han har visat hittills att han kan ta sitt Bucks långt i detta slutspel. 

Han är en av dom som verkligen gillar press och svåra utmaningar. Han är tillräckligt dominant för att kunna ta sig an vem som helst som försvarar honom och jag tror verkligen att Celtics kommer få det jobbigt med Giannis. Men skulle man lyckas stänga ner honom så blir det svårt för Bucks att ta sig vidare från denna semifinal.

Speltipset

Viktigt första match av eventuella sju. Båda dessa lag har kvalitén att spela i finalen denna säsong men bara en av dom kommer att ta sig vidare från denna semifinal. Celtics med hemmaplan får en liten fördel här i första mötet men jag tror inte att det kommer påverka så mycket. Bucks står som underdogs inför detta möte och lite för stora underdogs enligt mig. Speltipset blir Bucks +12.5 och över 200.5 poäng i matchen till 1,60 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x