Speltips

Match/event
Boston Celtics - Brooklyn Nets
Datum
21/04 - 2022
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nets +10.5 & Ö211.5 poäng i matchen
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Nets 21/4

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 20 april, 2022

NBA-slutspelet är i full gång och den mest intressanta matchserien mellan Celtics och Nets ska nu ge sig in i den andra matchen. Det var Celtics som vann första mötet med en buzzerbeater av Jason Tatum efter att Nets ledde med två poäng med tio sekunder kvar när Celtics fick bollen. Det blev lika jämnt som alla trodde det skulle bli och tror vi får en ungefär likadan matchbild denna gång med!

Celtics gjorde det riktigt bra mot Durant

Boston Celtics är där dom är mycket på grund av deras extremt bra defensiva spel. Samtliga fem spelare på banan gör sitt jobb och samtliga är extremt följsamma och jobbiga att möta. Inte minst Marcus Smart som senast idag fick veta att han vunnit NBA:s bästa försvarsspelare. Med han som sätter ribban på hur svårt det ska vara att möta Celtics så är det inte konstigt att en av världens bästa spelare, Durant, hade det riktigt svårt att få till det i första matchen. Durant sköt 37.5% och avslutade matchen med bara 23 poäng, som tur är för Nets så var Kyrie Irving inte lika lätt att stoppa då han fick hela 39 poäng.

Kyrie är som svårast att möta när han finner någon extra motivation och det kan man lugnt säga att han fick här. Celtics är hans gamla lag och under hela matchen så buades han av hemmafansen och det gjorde han bara bättre. Jag tror att han kommer vara minst lika bra i denna match och det återstår att se om han kan ge sitt Nets en 1-1 ställning inför den tredje matchen som då kommer att vara i Brooklyn.

Viktig match för Celtics inför två raka på bortaplan

Celtics såg ut att förlora matchen efter att ha tappat sin ledning som man nästan hade hela matchen tills den fjärde quartern kom. Då vände det plötsligt och Nets var som sagt bara sekunden ifrån en vinst. Men Tatum visade att även han kan avgöra matchen när det gäller som mest och gav sitt Celtics en 1-0 ledning i matcher inför denna. 

Nu är det som sagt ännu en på hemmaplan för Celtics innan man då ska spela två raka på bortaplan. Viktigt för Celtics att verkligen göra allt för att få med sig en vinst här inför de två kommande bortamatcherna. Dom vill inte gå med en 1-1 ställning till match tre och fyra för då är chansen stor att man kommer tillbaka till TB Garden med ett 1-3 underläge i matcher ifall att Nets då vinner båda sina hemmamatcher. Viktigt match för båda minst sagt.

Speltipset

Intressant andra match mellan dessa topplag. Celtics som verkligen behöver vinna för att komma till de två raka bortamatcherna med en 2-0 ledning i matcher. Samtidigt som Nets kan komma till de två hemmamatcherna med ett 1-1 läge. Mycket spännande med andra ord. Speltipset blir Nets +10.5 och över 211.5 poäng i matchen till 1,62 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x