Speltips

Match/event
Boston Celtics - Golden State Warriors
Datum
09/06 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Curry Ö22.5 poäng, Tatum U35.5 poäng & Looney Ö4.5 returer
Odds
1,62
Rygga Spelet
Speltips Basket

Celtics – Warriors 9/6

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 8 juni, 2022

Nu är vi inne i den tredje matchen i finalen och nu ska vi vidare till Boston där två raka matcher ska spelas. Celtics fick med sig en vinst av de två bortamatcherna dom nu spelat och det ska dom vara nöjda med. Nu är det upp till Warriors att få med sig minst en vinst av dessa två bortamatcher för annars kommer man att ligga illa till. Spännande game 3!

Överlägsna i game 2

Efter att man förlorade den första matchen ganska oväntat så visade man i den andra hur bra man egentligen är. Den första matchen var jämn med Warriors som ledde matchen med över tio poäng inför den sista quartern men sen vände Celtics på steken och vann sista quartern med 40-16. Det var såklart en stor besvikelse för Warriors, speciellt då man ledde matchen länge. 

Men i den andra matchen så lämnade man inget åt slumpen och såg till att vinna med marginal dessutom. Det var jämnt hela vägen fram till den tredje quartern då Warriors bara ledde med två poäng efter halvtid men sen i den tredje så steppade man upp det rejält och vann den med 35-14. Efter den så var matchen i princip över och man vann välförtjänt game 2.

Curry fortsätter göra sitt

Efter den första matchen så var det tydligt att Curry hade steppat upp sitt game lite till inför denna final. Han avslutade matchen med 34 poäng och han fortsatte på sin fina form även i game 2. Denna gång fick han 28 poäng tillsammans med 4 assist, 6 returer och 3 steals. En väldigt bra match från hans sida och man märkte att det blev stor skillnad när även Jordan Poole gjorde en bra match. Jag skrev lite om att han och Klay kommer att behövas för att Warriors ska ha chans att slå Celtics i denna matchserie och nu steppade Jordan Poole verkligen upp. 

Dock så har Klay det fortsatt jobbigt och fick bara 11 poäng denna match där han satt en av åtta 3-poängare. Om han fortsätter såhär så kommer Steph och Warriors att få det riktigt tufft kommande bortamatcher, så förhoppningsvis för Warriors del så kan han hitta tillbaka formen.

Speltips

Det har blivit dags för game 3 och den första av två raka matcher i Boston vilket innebär en fördel för Celtics som dessutom lyckades ta en vinst på bortaplan. Warriors kommer nu måsta försöka matcha det med att vinna en av dessa två bortamatcher för att inte komma tillbaka på hemmaborg med ett 3-1 underläge. Speltipset blir Curry över 22.5 poäng, Tatum under 35.5 poäng och Looney över 4.5 returer till 1,62 hos Bet365.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x