Speltips

Match/event
Chelsea - Aston Villa
Datum
01/04 - 2023
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
1X, U4.5 mål & Ö7.5 hörnor i matchen
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Chelsea – Aston Villa 1/4

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 mars, 2023

Chelsea tar sig an Aston Villa på lördagen i en match om viktiga poäng. Båda lagen kommer till matchen i god form och Aston Villa har till och med chans att gå om Chelsea ifall att man vinner. Chelsea vann första mötet mellan dom denna säsong med 0-2 och nu med hemmaplan står man såklart som favorit att ta samtliga poäng igen. Spännande möte på Stamford Bridge!

Obesegrade i fyra senaste

Hemmalaget har vänt på den dåliga formen man hade där ett bra tag. Nu inför lördagens match så har man fyra raka matcher där man är obesegrade där tre av dom dessutom är vinster. Man kommer till matchen med ett kryss i sin senaste match mot Everton på hemmaplan vilket man nog inte var nöjda med.

Nu tar man sig an ett formstarkt Aston Villa som sitter på 11:e plats, alltså just under Chelsea. Man vann det första mötet på bortaplan denna säsong med 0-2 efter två mål av Mason Mount som är en av spelarna som nog inte kommer att vara tillgänglig för Chelsea till denna match.

Gästerna har svagt facit mot Chelsea

Historiskt sett så har Chelsea var riktigt bra mot lördagens motståndare Aston Villa och inför denna match pekar det mot att den sviten fortsätter. Aston Villa har bara vunnit en enda match mot Chelsea på de 12 senaste inbördes mötena och har förlorat hela nio stycken av dom 12. Dock kommer Aston Villa till denna match i god form då man är obesegrad i de fyra senaste matcherna men denna match kommer att bli betydligt tuffare än de fyra senaste man spelat.

Speltipset

Viktiga poäng på spel då lagen ligger på 10:e och 11:e plats i tabellen inför denna match. Båda lagen är obesegrade i deras fyra senaste matcher men Chelsea har varit riktigt bra mot Aston Villa på sistone med bara en förlust på de 12 senaste mötena mot Villa. Speltipset till denna match blir 1X, under 4.5 mål och över 7.5 hörnor i matchen till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x