Speltips

Match/event
CHL - fredag 3/9
Datum
03/09 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1.72-2.42
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

CHL – fredag 3/9

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 3 september, 2021

Första fredagen i september är kommen. I kväll får vi åtta nya Champions Hockey League-matcher, där Växjö går för tredje raka segern medan Skellefteå skall försöka ta revansch på schweiziska Lugano.

Skellefteå – Lugano 18:05

Såväl Skellefteå som Lugano har spelat in tre poäng på två matcher och ligger tvåa respektive trea i gruppen, där Lugano i skrivande stund är före. Dessa båda möttes förra veckan i Schweiz i en match som hemmalaget vann enkelt med klara 5-1. Skellefteå tog dock ledningen, men därefter gjorde Lugano fem raka mål. I afton söker Skellefteå revansch och visst bör man lösa en vinst i afton. I sin senaste Champions Hockey League-fajt besegrade man Eisbären Berlin på bortais med 5-3, vilket får ses som en fin skalp. Lugano å sin tur föll mot Tappara på hemmais med 3-6.

Sparta Prag – Växjö 19:35

Nytt möte mellan dessa båda lag, där Sparta Prag behöver poängen mest då man endast spelat in två poäng efter två omgångar. Växjö har däremot kammat hem maximala sex poäng så här långt och leder gruppen. Skulle Lakers vinna i afton tar man ett rejält kliv mot slutspel och kanske rentav gruppvinsten. Tjeckerna är dock ruggigt bra på hemmaplan. Växjös uppgift i kväll är allt annat än enkel. Sparta Prag har tidigare mött Växjö två gånger på hemmaplan, där man segrar i båda bataljerna.

Övriga CHL-matcher

Frisk Asker – Salzburg 18:00
Jastrzebie – Bolzano 18:00
Tappara – Eisbären Berlin 18:00
Donbass – Rungsted 18:30
Bremerhaven – TPS 19:30
Klagenfurt – Rouen 20:20

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x