Speltips

Match/event
CHL - tisdag 12/10
Datum
12/10 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1,74-2,15
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

CHL – tisdag 12/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 12 oktober, 2021

Under tisdagskvällen är det dags för den sista Champions Hockey League-omgången, där bland annat fyra svenska lag kommer göra sitt för att bärga tre nya poäng.

Frölunda – Helsingfors 18:05

Frölunda leder sin Champions Hockey League-gruppen och vinner således den samma om man lyckas kamma hem tre poäng i afton. För Helsingfors del är det endast vinst som gäller, för att det finska laget ska ha chans till slutspel. Senast de båda lagen möttes vann Frölunda i Finland med uddamålet 3-2. Frölunda har totalt sett sex raka segrar och bör lösa en sjunde också.

Tappara – Skellefteå 18:05

Seriefinal mellan dessa båda lag. Skellefteå riskerar faktiskt att missa slutspel vid förlust. Således mycket viktig match. Lyckas gästerna kamma hem tre poäng vinner man gruppen. Det känns som man löser det. Skellefteå besegrade Tappara med hela 6-1 (!) på hemmais förra veckan. Här blir det jämnare, men slutar med bortavinst.

Växjö – TPS 18:05

Dessa båda möttes förra veckan, där TPS vann med 3-2. Det innebär att Växjö måste vinna kvällens möte för att ha chans på en slutspelsplats. Lakers är otroligt starka på hemmaplan och har vunnit sex av sju tävlingsmatcher i VIDA Arena under säsongen. TPS har inget att spela för. Det här vinner Växjö enkelt.

Fribourg – Leksand 19:45

Båda lagen är sedan länge klara för slutspel. Fribourg leder gruppen då man vände 0-2 till 5-2 senast mot just Leksand. Här lär Leksand ”spela av” gruppen och det är således fördel schweizarna.

Övriga matcher:

Frisk Asker – Jastrzebie 18:00
Bremerhaven – Sparta Prag 18:00
Zürich – Mlada Boleslav 19:45
Bolzano – Salzburg 20:20
Rungsterd – Rouen 20:30

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x