Speltips

Match/event
CHL - tisdag 5/10
Datum
05/10 - 2021
Matchstart
18:05
Spelbolag
Spel
Dagens omgång
Odds
1.77-2.05
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

CHL – tisdag 5/10

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 5 oktober, 2021

Efter en månads uppehåll är det nu återigen dags för Champions Hockey League. I kväll spelar bland annat Frölunda, Skellefteå, Leksand, Växjö och Rögle i jakten på en slutspelsplats.

Helsingfors – Frölunda 18:05

Såväl Frölunda som Helsingfors har spelat in åtta poäng på fyra matcher och ligger etta respektive tvåa i gruppen. Det vinnande laget i afton tar därmed ett ordentligt kliv mot en slutspelsplats. Frölunda har gått bra i SHL under den senare tiden då man vunnit tre raka matcher och endast förlorat en fajt på sina sex senaste. Helsingfors å sin tur har endast en vinst på sina tre senaste matcher. Kvällens match lär bli en jämn tillställning, men visst ska Frölunda bära ett visst favoritskap.

Leksand – Fribourg 18:05

Två lag som har vunnit samtliga (!) fyra matcher i gruppspelet efter ordinarie speltid. Det har gjort att duon skrapat ihop tolv poäng vardera medan övriga lag i gruppen alltjämt står på noll. Det är såklart smått otroligt. Leksand och Fribourg är såklart redan slutspelsklara. Nu är den stora frågan vilken av klubbarna som vinner gruppen? Leksand ska ses med utmärkt chans att vinna i afton när det vankas fajt på hemmais inför sina fanatiska fans. Fribourg har dock fem raka segrar i den inhemska ligan, där man endast släppt in sju mål.

Skellefteå – Tappara 18:05

Skellefteå har samlat på sig sex poäng på fyra matcher och ligger trea i gruppen. Tappara har däremot tio poäng och leder grupp E. Skellefteå behöver vinsten i afton för att ha chans på en slutspelsplats. Skellefteå har övertygat i SHL på sistone via två raka 4-0-vinster mot Linköping och Färjestad. Tappara å sin tur kommer från två raka nederlag. Här vinner Skellefteå.

TPS – Växjö 18:05

Växjö ligger på en andraplats med samma poäng som trean Sparta Prag. Lakers har fortsatt chans på förstaplatsen, men då krävs det seger i afton. TPS är jumbo i gruppen då man endast spelat in en poäng efter fyra omgångar. Det finska topplaget kommer därmed missa slutspel. Här bör ett motiverat Växjö vinna.

SönderjyskE – Rögle 20:35

Rögle har tagit åtta av tolv poäng och ligger tvåa i grupp D. Man är en poäng bakom ettan München och en poäng före trean Zug. Skåningarna har således en slutspelsplats i egna händer och en mycket god chans att vinna gruppen då man möter danska SönderjyskE i de två sista omgångarna. Det ska utan tvekan vara sex poäng. Allt annat vore en gigantisk skräll. SönderjyskE har förlorat samtliga fyra gruppspelsmatcher, där man släppt in 30 (!) mål. Man föll bland annat hemma mot Zug med 0-10. Räkna med en ny målfest i kväll.

Övriga matcher:

Mlada Boleslav – Zürich 17:05
Jastrzebie – Frisk Asker 18:00
Eisbären Berlin – Lugano 19:00
München – Zug 20:00
Salzburg – Bolzano 20:20

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x