Speltips

Match/event
Cilic - Bublik
Datum
10/05 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Över 22.5 games
Odds
1.83
Rygga Spelet
Speltips tennis

Cilic – Bublik » Måndag 10/5

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 10 maj, 2021

Hallå där! Förra veckan slutade med 5/7 gröna spel vilket får anses som mer än godkänt. Vi byter Madrid och tar oss an veckan i Rom nu. En aning långsammare bana men fortfarande ganska snabb för att vara grus. Hittat ett intressant spel i den första rundan mellan Marin Cillic och Alexander Bublik, häng med nedan!

Varit topp 5

Marin Cilic är född och uppväxt i Kroatien, men bor nu i Monte Carlo som så många andra tennisspelare. Cilic är nu 32 år och har spelat in över 28 miljoner dollar i sin karriär. Kroaten är en stor tennisspelare som mäter nästan 2 meter långt (1.98) och väger 89 kg. Cilic ligger för tillfället på en 43e plats på världsrankingen men har varit trea som bäst. Han är som bäst på dom lite mer snabba underlagen så som hardcourt och gräs. Hans spel passar inte riktigt gruset då han går för mycket vinnare och har en del problem i rörligheten. Servar riktigt bra och har ett riktigt fint klipp i sin forehand.

2021 har varit ett blandat år resultatmässigt för Kroaten. Började året riktigt svajigt och rök i första rundan i tre av sina fyra första tävlingar. Gjorde en stark tävling i Estoril för två veckor sedan där han gick till semifinal. Spelade inte i Madrid förra veckan, har lagt ner ganska mycket tid på att spela in sig här i Rom, går dock mot Tsitsipas i en eventuell andra runda.

Gjorde en stark tävling i Madrid!

Alexander Bublik har nu sin bästa ranking någonsin, 40e plats. Född och bor i Ryssland men spelar för Kazakstan. Bublik är en mycket sevärd spelare på banan som kan bjuda på mycket fina slag. Ibland kan inställning vara riktigt usel och kan ibland ge bort matcher, har i en intervju sagt att han inte tycker om att spela tennis utan gör det enbart för pengarna. Bublik såg dock ut att ha riktigt roligt i Madrid förra veckan där han gjorde bra insatser i båda singel och dubbel. Bublik är en spelare som går mycket på power. Har en riktigt bra serve, gör mycket serveess och gör också många dubbelfel. Har en forehand som smäller riktigt fint, backhandsidan är ojämn men kan ge ett par vinnare ibland, kan också ge många enkla misstag.

Bublik slog bland annat Karatsev och Shapovalov senast i Madrid, ruskigt starkt. Servade riktig bra hela förra veckan och såg stabil ut i grundspelet. Bublik har gjort ett riktigt blandat år, spelat 32 matcher vilket är mycket, vunnit 19 av dom. Har två finaler (Antalya och Singapore). Har även skeppat iväg ett par förstarundsmatcher (Estoril samt Monte Carlo). Får vi se en fokuserad Bublik i eftermiddag är chansen stor att han löser segern.

Dagens speltips

Två spelare med en enormt hög högsta nivå och en ganska svag lägsta. Vilket gör att matchoddset bojkottas, överspelet här är bra. Över 22.5 games är ett bra spel, två extremt bra servare och mediokra servereturer. En riktigt bra kombo för överspel. Behöver egentligen bara ett tiebreak så borde saken vara löst, nu gasar vi! Lycka till!

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x