Speltips

Match/event
Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
Datum
01/11 - 2022
Matchstart
01:15
Spelbolag
Spel
Bengals -3.5 & H. Hurst TD
Odds
1.97 & 3.10
Rygga Spelet
Speltips NFL

Cincinnati Bengals @ Cleveland Browns

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 31 oktober, 2022

Under Söndagen hittade vi hem med tre av fyra spel och 4.25units +! Återigen ett divisionsmöte där Bengals kan gå upp i topp, eller om Cleveland vill ge det en seriös chans att hänga med i divisionen.

Bengals med stora vinster och små förluster

Trots ett 4-3 record har de ett otroligt bra +- resultat då deras vinster oftast är med 12poäng+ och deras förluster hittills har varit med tre poäng eller mindre. Förra veckan mötte de Falcons som de krossade från start, och hade troligtvis kunnat vinna hårdare ifall de inte tog ut sina starters innan fjärde kvarten.

Veckan innan det hade de en tightare vinst mot Saints efter en tuff start, men när deras offense börjar rulla ordentligt, ser de väldigt svåra ut att stoppa. De behöver en seger här för att hänga med i Ravens fart om divisionsvinst, något som de har en bra chans på med tanke på hur laget sett ut de senaste veckorna.

Browns med fyra förluster irad

Det är inte några bra resultat för Browns på senaste tiden! Relativt bra lag som de har mött de senaste fyra veckorna, men att de inte lyckas vinna någon är tuff. Falcons, Ravens, Patriots och Chargers har alla winningrecord, men det har även Bengals som de möter nu inatt!

Förra veckan mot Ravens var det en riktig jämn affär. Cleveland började starkt i första kvarten och ledde då med 10-3 men till halvtid hade Ravens reducerat, kvitterat och gått om till 10-13. Starten av andra halvlek var även den till fördel av Ravens som vann den med 7-0, till viss del efter en fumble av Browns.

I sista kvarten gjorde Browns en TD och lyckades forcea en fumble från Ravens som gjorde att de själva hade bollen, med tre minuter på klockan och en ställning på 20-23. De tog sig ner för fältet och efter ett 37yards pass hade de en ordentlig chans. Men lite bestraffningar etc gjorde att FG försöket var 60yards långt och det blev tillslut blockerat.

Ravens vann matchen med 23-20 och Browns är nu djupt nere i en förluststreak som behövs brytas om de vill ha en chans på slutspel.

Dagens speltips

Trots att Bengals har haft en tuff start på säsongen med två förluster, har de börjat värmt upp ordentligt. Burrow blir bättre och bättre samt att han får mer och mer tid i fickan till att hitta passningar. Deras springspel har inte fungerat ännu, men har heller inte behövts hittills. Det starkaste för Browns har varit springspelet, men med Bengals D-line kan det bli svårt! Jamarr Chase är borta ifrån Bengals vilken skadar laget. Istället kommer många andra spelare i laget få chansen att fånga fler passningar, ex Boyd. Någon som jag tror på är dock Hayden Hurst som varit stark hela året, men inte fått utdelning ordentligt.

Därför väljer jag att spela på Cincinnati Bengals -3.5 till oddset 1.97 hos Expekt (2units)

Samt att Hayden Hurst gör en TD till oddset 3.10 hos Expekt (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x