Speltips

Match/event
New England Patriots - Cincinnati Bengals
Datum
31/12 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Bengals -3.5 & Ö43.5P
Odds
2.02 / 2.15
Rygga Spelet
Speltips NFL

Cincinnati Bengals @ New England Patriots 24/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 23 december, 2022

Vad är julafton utan en full kväll med Amerikansk fotboll? Från och med 19:00 imorgon (lördag) kör de 11 matcher och vi ska försöka få lite speltips till några matcher!

Ett starkt defense från Patriots räckte inte förra veckan

De mötte Raiders och med en vinst hade deras chanser att ta sig till slutspelet varit mycket bättre. Istället har de 19% chans på slutspel enligt vissa källor, de har det inte i egna händer helt och hållet längre.

Förra veckan var en fram och tillbaka match. Första kvarten var död där de endast blev 3 poäng till Raiders men andra kvarten var Las Vegas’s och tredje kvarten tillhörde Patriots. När de klev in i fjärde kvarten var det endast fyra poängs underläge för Patriots och det var då poängen rullade in ordentligt.

När det var tre minuter kvar hade Patriots ledningen med 24-17 och Raiders fick tillbaka bollen, men de skulle inte hålla ihop det. Raiders fick in en touchdown med 31 sekunder kvar och Patriots fick tillbaka bollen med en chans på ett game winning FG. Istället kastade de bollen och fumblade den, något som ledde till att Raiders fick upp den och sprang in den för en defensive TD win för Raiders.

Hjärtesorg för Patriots som nu möter ett stekhett Bengals och har en måstevinst för att slutspel fortfarande ska vara aktuellt.

Bengals med en comeback-seger!

3-17 i halvtid med en tredje kvart som inte går att skämta bort! 3-17 blev snabbt 20-17 efter två touchdowns och ett FG för Bengals. Detta har till viss del med Bengals offense att göra men även att Buccaneers kastade bort och tappade bollarna en hel del. Fyra raka scoring drives för Bengals där de fick börja med bollen på Tampa Bay’s planhalva.

De fortsatte ssedan spela av halvleken och trots att Buccs fick in en TD i slutet av matchen för att reducera poängen till 23-34, hade de ingen chans. Cincinnati lyckades vinna, mycket p.g.a. Buccaneers misstag, nu har de säkrat slutspel men behöver fortfarande kämpa för divisionsvinsten!

Dagens speltips

Bengals starka offense möter Patriots starka defense. Poänglinjen ligger relativt lågt då det finns endel offensiva spelare borta från Bengals, men det är något att satsa på ändå. Cincinnati borde vara större favoriter men dumt att klaga istället för att hugga linjen!

Därför väljer jag att spela på Cincinnati Bengals -3.5 till oddset 2.02 hos Expekt (2units)

Samt att det blir över 43.5 poäng till oddset 2.15 hos Expekt (1.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x