Speltips

Match/event
Arizona Cardinals - Cleveland Browns
Datum
16/10 - 2021
Matchstart
22:05
Spelbolag
Spel
Cardinals ML + fler!
Odds
2.50 - 6.75
Rygga Spelet
Speltips NFL

Cleveland Browns vs Arizona Cardinals

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 oktober, 2021

Två lag som sett relativt starka ut hittills detta år men har lite olika records. Browns kliver in här med ett 3-2 samtidigt som Cardinals har vunnit fem raka och är hittills obesegrade. Oddsen verkar tro att det är här Arizona får sin första förlust.

Cleveland förlorade den offensiva bataljen

De mötte chargers och var likt där något favoriserade. Detta trots att även Los Angeles haft väldigt bra resultat på båda sidor utav bollen. Trots att matchens första drive var en punt, var det långt ifrån hur resterande av matchen såg ut. Totalt tio ledningsskifter under matchens gång trots att Cleveland under ett tag hade en ledning på 27-13. Matchen slutade tillslut 42-47 till Chargers men trots detta var det inte överdrivet mycket offensiva yards. Herbert kastade för 398 och LA sprang för totalt 100. Browns hade liknande total trots att deras springspel gav cirka 200 och passning 300.

Problemet i matchen låg utan tvekan på defensiven som gång på gång tappade sin markering, gav free plays och tog en hel del penalties. Totalt 15 accepterade bestraffningar och då var det även en del som lagen inte ”tog emot”. Det vådar inte gott för Cleveland att inte vinna en match som de gör 42 poäng i men ifall deras defensiv skärper sig något, kan det bli väldigt framgångsrikt.

Cardinals smet iväg med en divisionsvinst

De mötte förra veckan ett återigen, skadedrabbat, 49ers. Deras offensiv hade innan det gjort mycket poäng och deras vinster hade aldrig riktigt varit hotade. Båda dessa ändrades dock när de mötte San Fran då de inte alls fick till det offensivt. Istället klarade deras defensiv av att stoppa dem relativt hårt och de tillät endast 338 yards totalt, vilket bara resulterade i 10 poäng på tavlan. Detta efter att 49ers gjort 4 (!) turnover on downs relativt tidigt i matchen samt kastat en interception.

Arizona däremot visade sig relativt svaga och hade förlorat matchen ganska hårt ifall 49ers INTE gått för det på 4 & short utan istället sparkat field goals alla de fyra gånger som de hade chansen till. Det är dock ett förståeligt beslut som togs då Arizona tidigare kört ifrån de lag som bara* gjort tre poäng på varje drive.

En rejäl skärpning behöver ske i ett lag som har många stjärnor på båda sidor bollen. Första gången på 50 år som organisationen går 5-0 och de vill fortsätta utöka det. Efter en läskig match förra veckan kommer de troligtvis ha taggat till och fått tillräckligt med utskällningar på ett par veckor.

Dagens speltips

Trots att Cardinals gjorde en relativt dålig match förra veckan, tror jag starkt på att deras stjärnor visar sig mer denna vecka. Efter en nära förlust taggar lagen ofta till, trots att man hela tiden använder uttrycket one week at a time. Browns däremot har inte fått tillbaka några spelare som de saknar samt att Beckham återigen är questionable till söndagens match.

Därför väljer jag att spela på Arizona Cardinals ML till oddset 2.60 hos Bet365 (1.5units)

Att De’Andre Hopkins gör en TD till oddset 2.75 hos Bet365 (1.5units)

Att Donavan Peoples-Jones gör en TD till oddset 6.75 hos Unibet (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x