Speltips

Match/event
Virtus Pro vs Cloud9
Datum
12/11 - 2020
Matchstart
14:00
Spelbolag
Spel
Cloud9 rak
Odds
2.62
Rygga Spelet
Speltips esport

Cloud9 vs Virtus Pro 12/11

Esport Speltips
Joakim
Publicerad: 12 november, 2020

Med lite tuffa speltips på den amerikanska fotbollen ska vi försöka revanschera oss lite under veckan med fina CS matcher! Flashpoint började i veckan och det är den första turneringen för HenryG’s nya roster där flera stjärnor spelar! Virtus Pro har under sin senaste tid spelat väldigt mycket i sin CIS region, och dominerat hårt! De har vunnit två av sina senaste fyra turneringar och kom två i en av de andra två. De har dock haft problem när de mött lag utanför sin egen region där de spelade en jämn match emot Lilmix och Izako Bears.

Vilken spelare ska bli stjärnspelaren i Cloud9?

Fem spelare som alla har kapacitet att vara stjärnspelaren i laget. Alex har blivit intagen till att vara IGL och har i sitt tidigare lag, Vitality, alltid spelat bra! Floppy har fått stanna kvar i C9 från sin gamla roster, men han var den som utan tvekan gjorde bäst ifrån sig och får nu för första gången, chansen att spela i ett lag som kommer att bosättas i Europa och slåss med de bästa lagen i världen. Mezii kommer ifrån Gamerlegion och är en ung stjärna som väldigt många tror kan bli en av världens bästa spelare om några år! Woxic hade det tufft under sin senaste tid i Mousesports men har visat framträdande där även han kan vara en av världens bästa awpers! Es3tag var ganska unknown innan han började i Heroic. Han spelade där i närmare tre år innan han blev upplockad i Astralis under två månaders tid. Han visste att en sjumansroster innebar mindre speltid och med tanke på möjligheterna i C9 och lönen, var det ett erbjudande han inte kunde motstå!

Den individuella kapaciteten är MYCKET bättre i Cloud9, allt handlar om ifall de kan få ihop lagspelet i sin första officiella turnering. De har haft bootcamp i några veckor och allting pekar på bra resultat, men det är annorlunda när det blir officiella matcher.

Klarar favorittippade Virtus.Pro av sin första gruppspelsmatch?

De har vunnit väldigt många matcher irad. De vann New york CIS där de slog Na’Vi två gånger med 2-0. Under sex möten, varav en var Bo5, förlorade de endast EN karta! Loot.BET season 8 var LITE tuffare för dem. Fyra raka vinster där de vann 2-0, men några var lite tuffare. I finalen som de spelade i söndags, förlorade de emot Gambit. Matchen började starkt för VP som vann Gambits kartval i en väldigt jämn affär med 16-13. Första halvan i andra kartan gick även den VP’s väg där de vann med 10-5. Efter det vändes steken och Gambit vann andra halvan den kartan med 11-4 och kartans slutresultat var 16-14. Tredje kartan var aldrig 100% jämn där Gambit hade kontroll under större delen och gav dem aldrig chansen att vinna.

VP kommer in i Flashpoint som de största favoriterna, trots att de har en av de tuffaste grupperna. Deras första möte emot C9 kan berätta mycket om vad de båda lagen kommer lyckas åstadkomma och kan bli mer spännande än förväntat!

Dagens speltips

Trots att det är svårt att förutse hur Cloud9 kommer att spela, tror jag att Virtus.Pro’s vinster inom CIS regionen talar FÖR mycket för hur bra de faktiskt är. Stjärnorna kan utan tvekan vinna en hel Bo3 själva och med tanke på att det är oklart ifall deras lagspel är på topp eller inte, ser jag C9 som små favoriter i detta möte. Så har inte spelbolagen sett det, vilket är fullt förståeligt då de aldrig kunnat bevisa sig.

Därför väljer jag att spela på Cloud9 till oddset 2.62

CampoBet
Gratisspel upp till 120 kr
  • Bettingbonus
  • Live Betting
  • Virtuell Betting
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - CampoBet
Lanserat:
juli, 2020
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
CampoBet är ett relativt nytt spelbolag på den svenska marknaden men har kommit med full fart framåt. Campobet lanserades redan i slutet på 2019 men har inte erbjudit betting till Svenska Spelare förrän i år.
Välkomstbonus - Betting
Gratisspel upp till 120 kr
Omsättningskrav: 0x