Speltips

Match/event
Colorado - Vancouver - 24/3
Datum
24/03 - 2022
Matchstart
02:30
Spelbolag
Spel
Colorado FT
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips NHL

Colorado – Vancouver – 24/3

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 23 mars, 2022

I natt skall det ”bara” spelas fyra NHL-matcher. Vi har valt att rikta blickarna lite extra mot mötet mellan serieledaren Colorado och slutspelsjagande Vancouver.

Stormar mot segern

Vilken makalös säsong Colorado gör. Laget har skrapat ihop hela 95 poäng på 63 matcher och toppar självklart Western Conference och hela NHL med den noteringen. Man är hela elva (!) poäng före Western-tvåan Calgary, i ett tvåpoängssystem. Sannerligen imponerande.

I början av mars var man faktiskt lite ur form då det endast blev en vinst på fem matcher. Två av förlustmatcherna kom dessutom mot bottenlagen New Jersey och Arizona. Nu är dock formen åter då man radat upp fyra vinster, där man allra senast slog formstarka Edmonton med 3-2 efter förlängning. Under segersviten har man även nollat topplaget Calgary.

Hemma i Ball Arena har Avalanche varit formidabla under säsongen då man spelat in smått otroliga 53 poäng på 31 matcher. Man har således endast tappat nio (!) poäng på hemmais hittills under säsongen. Det är en oerhört imponerande bedrift.

Slutspelsplats inom räckhåll

Vancouver fortsätter gneta på och jaga en slutspelsplats. I skrivande stund har man spelat in 68 pinnar på 64 matcher och ligger på en elfteplats i Western Conference. Med den poängnoteringen är man två poäng efter tian Winnipeg, fyra poäng bakom nian Vegas och har fem poäng upp till åttan Dallas. Man har således en slutspelsplats inom räckhåll.

Formen är dock inget vidare då man endast vunnit en av sina sex senaste matcher. Kommer man inte ur den negativa trenden illa kvickt kan man nog glömma en slutspelsplats inom ett par veckor. Det skall även tilläggas att samtliga av dessa förlustmatcher kommit på hemmais, vilket inte alls bäddar för ett gott självförtroende direkt.

På bortais har det dock gått desto bättre då man segrat i de två senaste fajterna samt plockat åtta vinster på de elva senaste matcherna på resande skridsko. Colorado borta är såklart något helt annat. Senast man var på besök i Ball Arena föll man med hela 1-7…

Nattens speltips

Colorado FT – finns bland annat till 1,61 hos Expekt.

Det skiljer hela 27 (!) poäng lagen emellan, vilket säger det mesta om vilken skillnad det faktiskt är mellan de båda klubbarna den här säsongen. Vancouvers form är usel med endast en vinst på sina sex senaste medan Colorado vunnit fyra raka matcher. Vidare är Avalanche löjligt bra på hemmais och har endast tappat nio (!) poäng i Ball Arena under säsongen. Det är nästan overkliga siffror. Gabriel Landeskog må saknas i ”Avs”, men hemmalaget är tillräckligt bra för att slå ett formsvagt Vancouver.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x