Speltips

Match/event
Complexity vs ENCE
Datum
30/11 - 2020
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Complexity 2-0 & -11.5
Odds
1.85 / 2.37
Rygga Spelet
Speltips esport

Complexity vs ENCE 30/11

Esport Speltips
Joakim
Publicerad: 30 november, 2020

Länge sedan vi såg lite intressant CS där vi faktiskt kan lägga en slant på ett lag då jag tror hårt på denna match! ENCE har hittills inte spelat någon officiell match med sin femma men har haft ett bootcamp senaste veckan. Complexity kommer närmast ifrån en heartbreaking förlust emot C9 som stoppade deras chanser att ta sig till Blast Finals! Ny turnering och nya hopp för Complexity som är stora favoriter i sitt första möte!

ENCE har ÅTTA raka förluster!

ENCE har nyligen gjort ett par ändringar i laget och deras femma är nu Allu, Jamppi, Sunny, som alla spelat tillsammans i ENCE förut och nu även doto och Saddyx. Hela denna femma har inte spelat någon officiell match tillsammans och jag förmodar att det inte kan sluta bättre än det gjorde förut. En av deras bästa spelare, Sergej, är nu inte kvar i laget och all press ligger helt på Jamppi, Allu och de nya killarna!

Deras senaste förlust kom emot BIG som var en VÄLDIGT jämn match trots en 0-2 förlust! Det såg ut att börja som en total överkörning av Tyskarna när de vann första halvan av mötet med 12-3. ENCE skulle dock slå tillbaka ordentligt och gjorde även dem en 12-3 halva men klarade dessvärre inte att att stänga kartan i OT. Andra kartan var även den väldigt jämn och slutade 8-7 i halvtid till fördel av BIG men ENCE hade en väldigt bra start på andra halvan och ledde efter en stund med 14-10. Som ni vet dock så vinner BIG kartan och de plockar då 6 raka rundor och vinner 16-14. Helt okej visande av Ence, men sen dess har de bytt ut Sergej –> SADDYX

Complexity’s jämna förlust emot Cloud9

En väldigt konstig första karta när Cloud9 fick en bra start på Nuke, som var deras kartval, och de tog en 10-5 ledning i halvtid vilket är väldigt imponerande. Liveoddsen på den kartan var i halvtid 1.02 på C9 men det skulle ändras snabbt! Complexity gjorde det snäppet bättre och vann halvan 11-3 efter att totalt dominerat pengarna och gjorde att C9 hade fler pistolrundor än vapenrundor!

Andra kartan var valet av Complexity och en 2-0’a såg trolig ut. En 8-7 halva till C9 var okej för båda lagen men återigen blev man väldigt fundersam när Complexity inte alls visste vad de gjorde på sin CT sida. Resultatet blev tillslut 16-8 efter att Cloud9 vunnit åtta av nio rundor i andra halvan! Tredje och avgörande kartan var återigen väldigt dominerande i början av ett lag. Complexity hade en 10-5 ledning i halvtid och tog sedan snabbt även en 13-7 och 14-10 ledning. Men efter att de själva plockat 14 skulle även Cloud9 ta SEX (!) rundor irad och vann kartan med 16-14 och mötet med 2-1!

Dagens speltips

Trots att båda lagen hade väldigt tuffa förluster senast så är det SVÅRT att se hur Ence ska kunna hota en seger i detta möte. Nyligen bytt ut sin bästa rifler i sergej och jag tvekar på att doto och Saddyx kommer att visa något speciellt och bör ligga 3-5 på scoreboard. Complexity har, med sin ”tidiga” utgång i Blast, haft lite tid att förbereda sig inför detta möte och vet att de återigen kommer tvingas spela Dust eller Train, och med tanke på tiden till förberedelse BÖR de kunna slå dem på båda dessa kartor!

Därför väljer jag att spela på Complexity vinner 2-0 till oddset 1.85 hos Betsson (1.5units) samt

Att Complexity vinner handikapp -11.5 TOTALT hos Betsson (1unit)

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x