Speltips

Match/event
Crystal Palace - Arsenal
Datum
05/08 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
X2, Arsenal flest hörnor (0-2) & Ö0.5 mål i matchen
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Crystal Palace – Arsenal 5/8

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 3 augusti, 2022

Fotbollssäsongen runt om i Europa börjar sakta men säkert dra igång och nu på fredag så drar Premier League igång. Den första och enda matchen som spelas på fredagen är Crystal Palace mot Arsenal och sedan på lördag och söndag så spelar resterande lag. Men fokus på en intressant match mellan dessa två denna gång!

Lysande försäsong för bortalaget

Arsenal har varit ett av lagen som har imponerat mig här på försäsongen under träningsmatcherna. Första träningsmatchen som man hade var mot Nürnberg, ett dåligt lag om man jämför med Arsenal, och den matchen vann man med 3-5. Kanske ett resultat som är vanligt i de första matcherna efter ledigheten, men huvudsaken för Arsenals del var att man såg farliga ut och dessutom att nyförvärvet Gabriel Jesus nätade två gånger redan i hans första match med nya laget. Efter det så tog man sig an Everton och vann med 2-0 där Jesus nätade ännu en gång. Efter den matchen mot Everton så hade man tre raka vinster till mot Orlando, Chelsea som man slog med 4-0 och nu sist Sevilla som man slog med 6-0.

Så på sina tre senaste matcher så har man gjort 13 mål och bara släppt in ett enda, bättre genrep än så har man nästan inte. En 4-0 vinst mot rivalen Chelsea boostade garanterat självförtroendet inför starten nu på fredag, och även att genrepet mot Sevilla gick så bra det bara kan. Jag håller Arsenal stora favoriter inför denna match efter deras fina försäsong.

Jesus kommer vara viktig för Arsenal

Arsenal har gjort två nyförvärv som sticker ut lite från resterande och det är de två spelare man köpt från Man City, Zinchenko och Gabriel Jesus. Två stycken som troligtvis kommer att spela från start, iallafall Jesus. Båda har fått spela nu under försäsongen och utgår man från den så bör Jesus starta nu på fredag efter att ha gjort 7 mål på sina 5 första matcher med Arsenal där han dessutom gjorde hattrick nu i genrepet mot Sevilla.

Så skulle Jesus starta på bänken skulle det nog förvåna de flesta. Men jag tror verkligen att han kommer att vara en av nyckelspelarna tillsammans med Saka och Ödegaard denna säsong för Arsenals del. Och det ska bli extra intressant att se han i tävlingsmatch med Arenal efter en så fin försäsong.

Speltipset

Äntligen drar fotbollssäsongen igång och världens bästa liga, Premier League. Det är en intressant första match på fredagen vi har att se framemot mellan Ett Crystal Palace som kommer med två raka vinster på försäsongen och sedan Arsenal som vann samtliga fem med en målskillnad på 13-1 i deras tre senaste. Jag håller som sagt Arsenal som favoriter inför denna kamp, men hemmaborg för Palace gör det såklart svårare för Arsenal. Speltipset blir X2, över 0.5 mål och Arsenal flest hörnor när man börjar 0-2 till 1,68 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x