Speltips

Match/event
Crystal Palace - Chelsea
Datum
01/10 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
Chelsea Ö11.5 fouls
Odds
1,90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Crystal Palace – Chelsea 1/10

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 30 september, 2022

Crystal Palace tar emot ännu ett topplag så här tidigt in på säsongen när Chelsea står näst på tur. Detta blir den sjunde matchen i ligaspelet för Crystal Palace och det blir det fjärde topp sex laget man möter. Man har med andra ord haft ett riktigt tufft schema och det förklara väl till viss del deras tabelläge. Intressant match väntar och det är dessutom Graham Potters första ligamatch med Chelsea.

Inte spelat match på länge

Crystal Palace har som sagt nog haft det tuffaste schemat så här långt in på säsongen då detta blir det fjärde topplaget man möter efter bara sju spelade omgångar. Man har alltså haft ett topp sex lag som motstånd i hälften av matcherna man spelat hittills. Och nu väntar ännu ett i form av Chelsea, dock så har Chelsea haft det lite småtufft hittills men det tar inte bort faktumet om att dom är extremt tuffa att möta. 

Bortsett från det svåra spelschemat som man hittills haft, så är man även ett av lagen som inte spelade någon ligamatch just innan landslagsuppehållet. Det var tre matcher som blev inställda främst på grund av bristen på poliser då det var drottningens begravning. Så det innebär att Crystal Palace inte spelat match sedan den 3.e september, nästan en hel månad sen alltså.

Potters andra match med Chelsea

Chelsea har haft en hel del spelare borta med sina landslag under landslagsuppehållet till skillnad från Crystal Palace. Enligt mig så bör det ses som något positivt då vi ändå är så tidigt in på säsongen så bör spelarna inte blivit så slitna. Medan de flesta spelarna i Crystal Palace inte spelat match på nästan en månad. Så Chelseas startelva bör vara i god matchform inför denna match och med tanke på att det är Potters första ligamatch som tränare för Chelsea så lär dom vara lite extra taggade.

Chelsea har även dom bara spelat sex ligamatcher men man har till skillnad från Palace, lirat två gruppspelsmatcher i CL under september månad. Den första förlorade man mot Dinamo Zagreb och det var efter den som man även sparkade Touchel. Sedan så kryssade man mot Red Bull Salzburg vilket var Potters första match som tränare. 

Speltipset

Chelsea har bra facit mot Palace då man vunnit de fem senaste inbördes mötena mot dom. Man kommer även till matchen i bättre matchform än Palace som inte spelat match på en månad. Speltipset blir Chelsea över 11.5 fouls till 1,90 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x