Speltips

Match/event
Astralis vs VP & Na'Vi vs Gambit
Datum
26/02 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Astralis & Na'Vi
Odds
2.37
Rygga Spelet
Speltips esport

CS-Dubbel! Na’Vi vs Gambit & VP vs Astralis

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 25 februari, 2021

Återigen en CS dubbel och den senaste satt väldigt fint! Denna gången är det kvartsfinalerna i Katowice som spelas och det är svårt att se ifall det ska bli 2-0 eller 2-1, men att båda favoriterna ska vinna är väldigt troligt! Alla lag har förlorat minst en match för att ta sig hit men kalibern i lagen som de mött är det skillnad i!

Na’Vi vs Gambit

Na’Vi åkte på en förlust senast när de mötte Liquid i ett vinnarmöte där förloraren gick till kvartsfinal och vinnaren till semi! Matchen gick till Liquids fördel på första kartan efter en väldigt jämn karta som slutade 16-14. Na’Vi kvitterade på sitt eget kartval efter en dominerande karta istället då de vann 16-7 och allting pekade mot CIS laget inför tredje kartan! En stark T-sida av Liquid som fick en 10-5 halva men Na’Vi skulle även dem visa sig starka på den attackerande sidan när även de fick 10rundor och tog kartan till Overtime! Väl där krävdes det dubbel OT för att få en vinnare, vilket blev Liquid med ett 22-19 resultat på sista kartan!

Gambit däremot har tre raka segrar och förlorade istället sitt första möte och har efter det behövt slå tillbaka sig i lower-bracket där varje match har hotat med eliminering! Deras senaste match var emot ett lovande G2 som nyligen plockat in superstjärnan NiKo. Här behövdes det inte tre kartor för att avgöra en vinnare utan Gambit hade relativt bra koll på hur de skulle hantera G2. Två raka 16-11 vinster för CIS laget och de tog sig vidare till en kvartsfinal där det nu är regionsderby!

Virtus Pro vs Astralis

Ännu ett CIS lag som spelar i kvartsfinalerna och de åkte, likt Gambit, på en förlust direkt i turneringen. De fick då möta Na’Vi och förlorade relativt hårt emot ”storebror” Deras senaste match däremot var när de mötte Furia som hittills gått starkt i turneringen. På första kartan såg det länge bra ut för VP men de tappade kartan i slutet och var nära på att behöva spela overtime. De löste det på ordinarie tid dock och vann 16-14 på sitt eget kartval. Den andra kartan såg dock väldigt tuff ut till en början. De fick ett underläge med 8-1 och vad det såg ut som, kunde ingenting stoppa Furia! Men VP skulle motbevisa det och plockade 15 av 17 spelade rundor och vann tillslut kartan, relativt enkelt. Slutresultatet blev 16-10 på den andra kartan!

Astralis är det enda laget som spelar kvartsfinaler som inte kommer ifrån CIS regionen! Det danska laget har sett starkt ut under en längre tid och de plockade enkelt en slutspelsplats efter 2 raka segrar! Väl i upper-bracket finalen, där de skulle spela om en semi-final plats, blev det svårare. De fick där möta spirit som hittills varit turneringens upset lag! Första kartan var relativt jämn men en bra start för danskarna i andra halvan gav dem en 16-11 vinst. Eftersom detta var på Spirits kartval såg det väldigt troligt ut med en 2-0’a och att Spirit skulle åka ner! Men de gjorde en fin start på andra kartan när de tog ledningen med 9-2. Halvan slutade tillslut 10-5 men spirit tog kommandot även i den andra halvan! De tog ledningen 14-5 men tappade därefter kartan något, men lyckades stänga och vinna 16-13!

Tredje kartan var EXTREMT dominerande när vann Spirit 16-1 efter att första halvlek slutat 15-0!

Dagens speltips

Två klara favoriter som båda spåddes vara gruppvinnare och gå direkt till semi-final, men icke. De har hittills spelat väldigt bra och det är en utav de hetaste turneringarna på länge! Motståndet är svårt och att vinna alla matcher är ibland inte möjligt. Na’Vi har hittills haft vissa problem emot CIS lag. Men de visade tidigt i denna turnering att de är starkare än VP och fortfarande bör hålla CIS kronan! Astralis hade en tuff förlust men har nu haft tid att analysera och planera sitt nästa möte, något som är en utav Astralis starkaste sidor!

Därför väljer jag att spela på Na’Vi & Astralis i en Dubbel till kombooddset 2.37 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x