Speltips

Match/event
Fnatic vs OG & Liquid vs MIBR
Datum
16/02 - 2021
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Fnatic & Liquid
Odds
2.20
Rygga Spelet
Speltips esport

CS-Dubbel!: OG vs Fnatic & MIBR vs Liquid

Esport Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 15 februari, 2021

Två väldigt fina odds som tillsammans blir ett bra kombinationsodds! Fnatic möter den europeiska mixen OG som hade tuffa resultat senast i Blast! Fnatic hade ett helt okej resultat i Cs_Summit där de kom tvåa efter förlusten emot Virtus Pro! I den andra matchen har vi två lag som hade tuffa resultat sist i Blast. Båda lagen missade kvalificering då Liquid kom trea och MIBR fyra!

OG vs Fnatic

OG kom sist i sin grupp på Blast efter att de förlorat två raka matcher! Första mötet emot BIG var relativt jämn och kartorna slutade 12-16 och 13-16 och en väldigt tuff förlust. Tuffare blev det när de fick möta den danska jätten, Astralis, i förlorarmötet efter att de förlorat emot NiP! Första kartan här var väldigt men slutade i Astralis vinst efter overtime! Andra kartan dominerades av danskarna och även detta möte blev en 0-2 förlust och de var ute ur turneringen!

Fnatic hade en väldigt bra turnering i CS_Summit där de vann fyra raka matcher, däribland en 2-1 vinst emot OG! Väl i finalen fick de möta CIS laget Virtus.Pro som hittills i turneringen inte förlorat någon karta. Första kartan på Inferno var VÄLDIGT jämn där den första halvan slutade 8-7 till Virtus Pro fördel. Efter lite fram och tillbaka blev även andra halvans resultat 8-7 till VP’s fördel och de vann kartan 16-14. Andra kartan var desto tuffare för svenskarna och de förlorade den 8-16 och fick ta silvermedaljen i turneringen.

MIBR vs Liquid

Tuffa resultat för båda lagen i sina senaste turneringar då de hamnade i samma BLAST grupp. I ett gruppspel där två av fyra lag går vidare var oddsen med att något av lagen skulle avancera, men icke.

MIBR förlorade sin första match emot Na’Vi på ett ganska konstigt sätt. Na’Vi vann första kartan stort, MIBR vann andra kartan stort och tredje kartan blev väldigt dominant till Na’Vi. Liquid däremot fick möta FaZe och var STORA favoriter men tappade det helt. Första kartan var jämn med gick FaZe’s väg och allting lutade emot att Liquid skulle kvittera på sitt eget kartval. Men långt ifrån det förväntade resultatet blev det! FaZe vinner andra kartan 16-1 efter att Liquid vinner FÖRSTA rundan. 16 raka rundor är något som händer sällan, och är både imponerande från FaZe och skrämmande från Liquids sida.

Eftersom båda lagen förlorade sitt första möte, ställdes de emot varandra i en elimineringsmatch. Återigen var det nordamerikanska laget favoriter och denna gång lyckades de bevisa varför. En dålig start på första kartan där de låg under 5-1 men sedan kom en total vändning! 15 av 16 spelade rundor gick till Liquid och de vann kartan 16-6. Andra kartan utspelades lite annorlunda men vinnaren blev densamma. Liquid med en 16-9 vinst där och de gick vidare till decider-matchen.

Dessvärre förlorade de då emot FaZe, återigen, och åkte ur turneringen på en tredje plats!

Dagens speltips

Med tanke på hur mycket bättre motstånd Liquid generellt ställt upp med, tror jag starkt på dem! De vann senaste mötet lagen emellan med 2-0 och har visat väldig skicklighet med sin nya lagkamrat! Fnatic har även dem vunnit det senaste mötet lagen emellan och är favoriter då de visade sig väldigt starka i CS_summit 7! Fnatic har aldrig missat ett Katowice event, och jag har svårt att de missar denna. En vinst här är därför inte ett måste, men väldigt viktigt för att slippa två raka elimineringsmatcher.

Därför väljer jag att spela på Fnatic & Liquid till ett komboodds på 2.20 hos William Hill (2units)

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x
Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x