Speltips

Match/event
Dagens trippel - Söndag 10/1
Datum
10/01 - 2021
Matchstart
14:59
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.16
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 10/1 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 9 januari, 2021

Söndagarna äro vigda åt det italienska riket, detta är sedan gammalt. Thomas Nordahl har lagt fram sin Uno Kryss Duo-bong och är beredd att titta till Parma, Udine samt Florens när vi har fokus på att foga samman tre handikapplir till en läcker trippel.

Söndagens bästa spel!

Spelstopp: 14.59

Parma – Lazio: Lazio -0,5 @ 1,64

Vi startar i skinkans och livsmedelssäkerhetens näste Emilia-Romagna. Dagens upplaga av Parma håller inte samma klass som stadens krubb, tolv pinnar på 16 omgångar innebär att Tomas Brolins gamla gäng ligger under giljotinen i Serie A. Tre ynka baljor på åtta hemmamatcher vittnar om att Brolin och Faustino Asprilla är mycket saknade.

Lazio har inga problem med målskyttet när Ciro Immobile erbjuder målgaranti. Örnarna från Rom har gjort 25 mål, släppt in 25 mål och samlat samman 25 poäng. Besökarna från huvudstaden kommer närmast från en fin insats på Stadio Olimpico där föga förvånande Immobile blev tungan på vågen mot Fiorentina.

Lazio har dubbelt så många poäng som Parma redan efter 16 omgångar, den differensen ljuger knappast. Värdföreningen har förlorat fyra raka fighter, Juventus vann här med 4-0 i december och Torino vann med 3-0 i januari. Som lök på skinkan har Lazio vunnit åtta(!) raka inbördes möten.

Spel: Lazio -0,5 @ 1,64

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Ennio Tardini

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Live

Udinese – Napoli: Napoli -0,5 @ 1,85

Desto jämnare förutsättningar finns att syna på Dacia Arena i Udine. Sett till tabellen alltså, inte för att det skulle kunna bli oavgjort. Napoli håller nämligen inte på med sådant, de himmelsblå gästerna är ensamma i Serie A om att ännu inte ha spelat någon oavgjord bortamatch.

Säsongen har varit godkänt hittills för Napoli som ligger sexa med en hängmatch i handen, en ny biljett till Champions League är inom räckhåll. Gennaro Gattusos grabbar kommer närmast från en snöpligt nederlag hemma mot Spezia men det bör bara ha varit ett olycksfall i arbetet, 11-4 i skott på mål vittnar lite om hur den matchbilden såg ut.

På senaste utflykten inkasserade Napoli en trygg trepoängare när Cagliari fick sina fiskar varma i Sardinien då Zielinski fixade 4-1-biffen. Udinese gjorde en stabil höst men värdarna har mattats av under vintern. Zebrorna har fem raka matcher utan smak av segerns sötma, inte ett enda nätrassel här hemma mot varken jumbon Crotone eller Benevento bådar icke gott. Inbördes har Napoli 8-1-0 gentemot Udinese.

Spel: Napoli -0,5 @ 1,85

Tävling: Serie A

Plats: Dacia Arena

Tid: 15.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Fiorentina – Cagliari: Cagliari +0,5 @ 2,03

Vintervackra Florens stänger söndagens stiliga färd med ett möte mellan tabellgrannar strax under tabellens mitt. Cagliari förlorade som sagt enligt förväntningarna hemma mot Napoli men trivs tämligen väl med att lira på bortabana, i denna spelform har de blåröda besökarna plockat poäng i hälften av säsongens ligamatcher.


Fiorentina vet precis vilken fördel det kan vara att slå ur underläge på främmande mark. 3-0-triumfen mot Juventus i Turin ekar fortfarande i skallen på både Andrea Pirlo och Eusebio Di Francesco. Hemma på Stadio Artemio Franchi har Viola däremot inte hissat segerflagg sedan oktober månad då Udinese var här och inkasserade en 3-2-torsk.

Fiorentina övervärderas tydligtvis denna söndag. Förmodligen är det storskrällen mot Juventus som spökar, till saken hör att den skalpen är unik när man går igenom de lilakläddas resultatrad. Viola har fem raka hemmamatcher utan vinst trots ett fördelaktigt spelschema. Cagliari brukar dessutom trivas jättegott mot de lilaklädda där blårött har 3-2-0 sista fem inbördes.

Spel: Cagliari +0,5 @ 2,03

Tävling: Serie A

Plats: Stadio Artemio Franchi

Tid: 18.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Läktarens trippel

Parma – Lazio: Lazio -0,5 @ 1,64

Udinese – Napoli: Napoli -0,5 @ 1,85

Fiorentina – Cagliari: Cagliari +0,5 @ 2,03

Totalt odds: 6,16

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus