Speltips

Match/event
Dagens trippel - Fredag 12/2
Datum
12/02 - 2021
Matchstart
20:29
Spelbolag
Spel
Tips & analys
Odds
6.03
Rygga Spelet
dagens trippel

Dagens trippel 12/2 » Tips & analys

Fotboll Speltips
Joakim
Publicerad: 12 februari, 2021

Fredagsmyset är framdukat med tysk schnitzel, italiensk pasta samt spansk tapas. Från Leipzig till Vigo rör vi oss via svensknästet i Bologna på vägen mot en prickat trippel med gott klirr i kassan. På samtliga håll är hemmalagen favoriter, frågan är om de står pall?

Hemmabetonad fredagstrippel!

Spelstopp: 20.29

RB Leipzig – Augsburg: Båda lagen gör mål @ 2,24

Aftonens startskott kommer från Red Bull Arena där Julian Nagelsmanns tjurar tappat mark gentemot Bayern München men återfinns på en fullt godkänd andraplats. Närmast kommer RB Leipzig från en 3-0-viktoria mot Schalke i Gelsenkirchen där Emil Forsberg åter saknades på grund av sin skada i knät.

Angelino bidrog åter till Tjurarna i båda ändar, vingbacken målade och assisterade mot Schalke och spanjoren har varit en ren succé sedan han kom på lån från Manchester City. Nu ska Die Roten Bullen ta sig an ett Augsburg som återfinns strax under mitten i Bundesliga när 20 av 34 omgångar avverkats.

Gästerna har varit tämligen pålitliga och plockat poäng i lejonparten av sina kamper på resande tass. Augsburg fick stryka på foten borta mot Borussia Dortmund men det var André Hahn som öppnade målskyttet och gästerna ska ha goda möjligheter att hitta luckor bakom Angelino även under fredagen. Motsvarande möte slutade 3-1 till RB Leipzig förra säsongen.

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,24

Tävling: Bundesliga

Plats: Red Bull Arena

Tid: 20.30

TV: Viaplay, V Sport Premium

Bologna – Benevento: Hemmaseger @ 1,82

I pastanästet sitter busarna på rad. Mattias Svanberg har utvecklats till en riktig förbrytare och återfinns åter på de anklagades bänk. Bredvid skåningen sitter två av gästerna, forwarden Improta och försvararen Ionita. Svenskt stål i all ära men dessa rockader lär gynna Bologna.

Sinisa Mihajlovic, den gamle försvarsförbrytaren, gladdes på Stadio Ennio Tardini då Musa Barrow imponerade stort med dubbla kassar i 3-0-segern mot Parma. Bologna har även levererat på eget gräs under senare tid av säsongen, enda nederlaget sedan lucia var när serieledande Milan kom på besök.

Benevento ligger snäppet bakom värdlaget efter att ha haft svårt att finna vinnande vägar 2021. Sedan årsskiftet har de rödgulrandiga inkasserat resultatraden 1-2-4. Senaste motsvarande möte mellan dessa kombattanter på rödblå matta slutade 3-0 till Bologna och med dagens ingångsvärden bör Mihajlovic mannar glida undan till en ny, säker seger.

Spel: Hemmaseger @ 1,82

Tävling: Serie A
Plats: Stadio Renato Dall’Ara

Tid: 20.45

TV: CMore, CMore Live

Celta Vigo – Elche: Hemmaseger @ 1,48

Fredagstrippen tar sin ände på spanskt gräs där mitten välkomnar botten till en fight i Galicien. Celta Vigo har rest sig rejält sedan sitt bleka fjolår, närmast kommer de ljusblå värdarna från ett bejublat besök i huvudstaden. Eduardo Coudets kompani slet sig till en poäng mot Atlético Madrid på Wanda Metropolitano, något ytterst få mäktar med.

Elche fick sina fiskar varma när de var hemma hos serieledarna strax innan jul, 3-1 i brakan slutade det besöket. Besökarna från Alicante kommer närmast från ett 2-2-resultat hemma mot Villarreal och fortsätter ha förtvivlat svårt att putsa på vinstraden. Blott tre segrar på 20 försök gör Elche till nästjumbo.

Åtta poäng skiljer till Celta Vigos fördel gentemot gästerna, även om det skall tilläggas att Elche har två hängmatcher i handen. Höstmötet mellan dessa herrskap i Alicante slutade med delad ära och då förtjänade tveklöst de ljusblå en seger, 6-1 i skott på mål vittnar om den saken. På hemmamattan lägger vi utan oro alla ägg i Coudets korg, här har Celta vunnit fyra av sina sex senaste strider.

Spel: Hemmaseger @ 1,48

Tävling: La Liga

Plats: Estadio de Balaídos

Tid: 21.00

TV: CMore, CMore Fotboll

Läktarens trippel

RB Leipzig – Augsburg: Båda lagen gör mål @ 2,24

Bologna – Benevento: Hemmaseger @ 1,82

Celta Vigo – Elche: Hemmaseger @ 1,48

Totalt odds: 6,03

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Svenska Spel
Ingen bonus
  • Anrikt
  • Poolspel
  • Stort spelutbud
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Svenska Spel
Lanserat:
januari, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Svenska Spel är spelbolaget som ägs av svenska staten som haft monopol på spelverksamheten i Sverige. Tack vare detta har de kunnat erbjuda en säker och behaglig spelmiljö för sina spelare. Från och med 2019 öppnas spelverksamheten upp till övriga spelbolag som får ansöka om licens.
Välkomstbonus - Betting
Ingen bonus